Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Τα χορευτικά συγκροτήματα και τα περίπτερα των εκθετών στην Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα χορευτικά συγκροτήματα και τα περίπτερα των εκθετών στην Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Οι βουλευτές του Συριζα στην Πιερία Καστόρης Α. Σκούφα Μπέττυ και Τζαμακλής Χ. παραβρέθηκαν σε σύσκεψη με τον διοικητή του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και εκπροσώπους των συνεταιρισμών στην Πιερία.Η σύσκεψη έγινε στα πλαίσια της "γιορτής του Αγρότη" στην Καρίτσα Πιερίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΏΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗ 14η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΝΤΩΝ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας συμμετέχει στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη).
Με άμεσο στόχο την προβολή και προώθηση του έργου και της πορείας του, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας δηλώνει δυναμικά την παρουσία του στο χώρο με δικό του περίπτερο.

Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. Τα εγκαίνια των υπονοούμενων, των καθυστερήσεων και των ατοπημάτων...

Γιορτή του Αγρότη στην Καρίτσα Πιερίας. Τα εγκαίνια των υπονοούμενων των καθυστερήσεων και των ατοπημάτων...

Μιάμιση ώρα περίμενε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, οι βουλευτές και ο κόσμος τους Περιφεριάρχη κ. Τζιτζικώστα και Αντιπεριφεριάχη κ. Μαυρίδου για να γίνουν τα εγκαίνια!!!

Η ώρα είχε περάσει τις 9:00 το βράδυ και παρότι η πρόσκληση ανέφερε ώρα έναρξης εγκαινίων 8:00 και όλοι οι επίσημοι ήταν παρόντες από νωρίς, τα εγκαίνια δεν είχαν αρχίσει.

Ο εκνευρισμός των προσκεκλημένων δεν κρυβόταν...

Ερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος στους υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών


Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών χιλιάδες παιδιά από οικογένειες χαμηλών εισοδημάτων
Κύριοι Υπουργοί,
Κόπηκε το 25% των παιδιών φέτος από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς δημιουργώντας μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες. Συγκεκριμένα από τις 121.569 αιτήσεις γονέων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής εκπαίδευσης» τα 36.769 παιδιά έμειναν φέτος εκτός δομών, παρόλο που πληρούσαν τις προϋποθέσεις ένταξής τους στο εν λόγω πρόγραμμα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΏΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ 27ο ΛΑΪΚΟ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ Μ.Ε.Κ. ΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ


Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα παραβρέθηκε, στο 27ο Λαϊκό- Παραδοσιακό Πανηγύρι της Μ.Ε.Κ. Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας


Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας, την Τρίτη 30/8, στις 14.00, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ».

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δίμηνο πρόγραμμα "Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω" που για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε από τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και έδωσε την ευκαιρία σε 160 παιδιά από 5 ως 12 ετών να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, παίζοντας και διασκεδάζοντας, να μάθουν να κολυμπούν και να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας, με τη βοήθεια έμπειρων γυμναστών-εκπαιδευτών.

3ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

3ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους στην Κατερίνη.
Οργάνωση άρτια, πολύτιμη η βοήθεια των εθελοντών, ωραίος καιρός και όλα κύλισαν ομαλά και ο κόσμος ευχαριστήθηκε και διασκέδασε.
Στο τέλος υπήρχε και μπουφές για τους συμμετέχοντες με φρούτα και άλλα εδέσματα.
Ο 3ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους στην Κατερίνη αποτελεί πλέον θεσμό και περιμένουμε τον επόμενο!

Η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Νικολαΐδου στον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους

Η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Νικολαΐδου στον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους

Η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Νικολαΐδου έδωσε το παρών στον  3ο Δρόμο Αλληλεγγύης της Ενορίας του Αγίου Χαραλάμπου στην Κατερίνη.
Η παρουσία της αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να την συγχαρούν και να βγουν φωτογραφίες μαζί της.
Ευγενική και χαμογελαστή η Κατερίνα Νικολαΐδου δεν χάλασε το χατήρι κανενός.
Η Νικολαΐδου τερμάτισε πρώτη από τις γυναίκες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Κυριακή σήμερα 28 Αυγούστου 2016