Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΣΕΒΕ: Βουτιά των ελληνικών εξαγωγών και το Μάιο 2020 - Τρόφιμα και χημικά οι δύο κλάδοι που υποστήριξαν σημαντικά τις εξαγωγές

Οι συνέπειες της εξάπλωσης του COVID-19 στο διεθνές εμπόριο έγιναν ακόμη πιο εμφανείς το Μάιο 2020...

Παραίτηση με νόημα

Παραίτηση του εκπρόσωπού μας, Γ. Ρακκά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΗΘ ως έκφραση διαμαρτυρίας για την συνεργασία του με το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας.

Επαναφορά διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας των ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (ΦΕΚ 2726/Β/3.7.2020) επανέρχονται σε ισχύ οι διατάξεις που ίσχυαν και ρυθμίζουν το ωράριο λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

«Σήμερα αύριο περιμένω να έρθουν να μου κόψουν το ρεύμα...» - Σε οικονομική απόγνωση σχολικοί τροχονόμοι της πόλης μας

Την ώρα που Υπουργείο Εσωτερικών και Δήμος Κατερίνης για τους δικούς τους λόγους, ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο για το ποιος θα πληρώσει τους σχολικούς τροχονόμους, κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα.


Αλήθειες που πρέπει να ακούσουν οι πολιτικοί μας

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 εντάχτηκε στο Πολεμικό Ναυτικό μας το πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΗΡΑΚΛΗΣ» δωρεά του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνης Λασκαρίδη», εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Προς τους 4 βουλευτές Πιερίας, την αντιπεριφερειάρχη και τη δημοτική αρχή Κατερίνης: Παρακαλούμε να ζητήσετε άμεσα μείωση 50% του ΕΝΦΙΑ για τα τουριστικά ακίνητα

Η κρίση στον κλάδο του Τουρισμού βαθαίνει μέρα με τη μέρα και τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα αποκλείουν ή αποτρέπουν όλο και περισσότερους δυνητικούς πελάτες από την επιλογή του τόπου μας για τις φετινές τους διακοπές.

Ανοίγει ξανά το θεατράκι του πάρκου Κατερίνης


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν κλειστό και περιφραγμένο, το θεατράκι του πάρκου Κατερίνης ανοίγει για το κοινό στις 13 Ιουλίου.

Συλλαλητήριο στην Κατερίνη την Πέμπτη 9 Ιουλίου

Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά! Η διαμαρτυρία του εργαζόμενου λαού δεν μπαίνει στο γύψο!

Πρόβλημα στην υδροδότηση του Λιτοχώρου λόγω κατολίσθησης στη χαράδρα του Ενιπέα

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι λόγω κατολίσθησης στη χαράδρα του Ενιπέα, εξαιτίας των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων, η Κοινότητα Λιτοχώρου υδροδοτείται μόνο από την πηγή «Τσιμπίλι», η ποιότητα του νερού της οποίας παραμένει άριστη.

Συνέχεια μεταγραφών σε Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και Δία Δίου

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1124 - Οι σταυροφόροι καταλαμβάνουν την Τύρο.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Ηλιοφάνεια, λίγη συννεφιά και λίγη βροχή σήμερα αναμένεται να έχουμε στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 7 Ιουλίου 2020