Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Διέρρηξε αυτοκίνητο στην Κατερίνη

Συνελήφθη σήμερα (29 Ιουλίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, καθώς λίγο νωρίτερα...

Συνελήφθη στην Πιερία για κλοπή

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 26 Ιουλίου 2018 διέρρηξε...

Ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.

"Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος 2018": Αυτό το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν συνολικά 144 βάρδιες στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου (24.07.2018, ώρα 19:10: καλυμμένες βάρδιες: 101, ελεύθερες βάρδιες: 43, ποσοστό κάλυψης: 70%).

Ο Ήλιος και ο Αέρας. (Με το καλό καταφέρνεις περισσότερα...)

Ο Αέρας θύμωσε,
με τον Ήλιο μάλωσε.

Ο Αέρας έλεγε:
«Είμαι δυνατότερος!»

Και ο Ήλιος έλεγε:
«Σε περνώ στη δύναμη!»

Κάτι σαν... ποίηση. Μια πανέμορφη πεταλούδα στην πόλη της Κατερίνης.

Μια πανέμορφη πεταλούδα κατέγραψε ο φακός της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στην πόλη της Κατερίνης την ώρα που ξεκουραζόταν στα πράσινα φύλλα μιας μανόλιας.

«Θεομηνίες» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Έχει επικρατήσει στην καθομιλουμένη να χρησιμοποιούνται οι όροι «Θεομηνίες» ή «Βιβλικές καταστροφές», για να τονισθεί το μέγεθος της καταστροφικότητας ενός απρόσμενου και επικίνδυνου για τη ζωή του ανθρώπου φυσικού φαινομένου, όπως είναι οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές, οι κεραυνοί, οι σεισμοί, οι ανεμοστρόβιλοι και το τσουνάμι.

Φωτογραφίες πανηγύρεως Κοιμήσεως Αγίας Άννας Κατερίνης

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και οδύνη των εκπαιδευτικών για τους δεκάδες συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του προς τους συγγενείς και τους οικείους τους.

151 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…


Ο Απόστολος και το Ευαγγέλιο της Κυριακής 29-7-2018 (Θ' Ματθαίου)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Προς Κορινθίους Α΄ (γ΄ 9-17)

Ἀδελφοί, ἐμεῖς εἴμεθα συνεργάται τοῦ Θεοῦ, καὶ σεῖς εἶσθε χωράφι τοῦ Θεοῦ, οἰκοδομὴ τοῦ Θεοῦ. Κατὰ τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ ποὺ μοῦ ἐδόθηκε, σὰν σοφὸς ἀρχιτέκτων ἐγὼ ἔβαλα θεμέλιον, ἄλλος δὲ κτίζει τὴν οἰκοδομήν. Ὁ καθένας ἂς προσέχῃ μὲ ποιὸν τρόπον οἰκοδομεῖ.

Σαν σήμερα στις 29 Ιουλίου 1014 ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Βασίλειος Β´ συντρίβει το βουλγαρικό στρατό στην Μάχη του Κλειδίου.

Η Μάχη του Κλειδίου (γνωστή και με το όνομα Μάχη της οροσειράς Μπέλλες) διεξήχθη στις 29 Ιουλίου 1014 μεταξύ της Βυζαντινής και της Βουλγαρικής Αυτοκρατορίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 29 Ιουλίου

238 - O Γορδιανός Γ΄ ανακηρύσσεται αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας σε ηλικία 13 ετών.

Γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη από την ΕΜΥ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 29 Ιουλίου 2018