Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για να μας πουν να μείνουμε σπίτι

Η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει την λίστα με τα ΜΜΕ (εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις) που έλαβαν χρήματα για να μας πουν να μείνουμε σπίτι λόγω κορονοϊού.

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία - "Τιμωρούνται" οι πολύτεκνοι ακόμη και στις μετεγγραφές...

Τα βασικά μόρια των μετεγγραφών των φοιτητών των άλλων κατηγοριών αυξήθηκαν από 0,50 έως 2 μονάδες, πλην των πολυτέκνων που παραμένουν στις 2 μονάδες, όπως και πέρυσι.

Το πείραμα αλλοίωσης των ορθοδόξων θεολογικών σπουδών της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, μέσω της εμφυτεύσεως σε αυτήν Τμήματος ισλαμικών σπουδών

Γράφει ο Ηρακλής Ρεράκης
(Καθηγητής Θεολογίας του ΑΠΘ)

Στις 04-06-2020 έγινε η δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας της Προσφυγής Πανεπιστημιακών Καθηγητών, που ζητούσαν την ακύρωση της απόφασης για την ίδρυση Τμήματος Μουσουλμανικών Σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Έντονη χαλαζόπτωση στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

χαλαζόπτωσηΈντονη χαλαζόπτωση είχαμε πριν από λίγο στην πόλη της Κατερίνης.

Συλλήψεις στην Πιερία για κλοπές και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθησαν προχθές (9 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Αφιέρωμα στους δημιουργούς της πόλης - Μελοποίηση ποιημάτων 11 δημιουργών


Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Τουρισμός SOS. ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε τα έργα σας, του χρόνου μπορεί να είναι αργά...

Την ώρα που ξεκινάει μία πολύ δύσκολη τουριστική περίοδος για όλους τους επαγγελματίες του Τουρισμού στον Δήμο μας και κατ’ επέκταση όλη την τοπική μας οικονομία, φαίνεται τελικά να υπάρχει μία σοβαρή δυσλειτουργία στον Δήμο της Κατερίνης...

Περί 7ης τέχνης ο λόγος...


Η εταιρεία HBO Max ανακοίνωσε ότι αποσύρει προσωρινά την ταινία "Όσα παίρνει ο άνεμος" εξαιτίας των πιέσεων και των διαμαρτυριών για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στις Η.Π.Α.

11/06/1954 καθιερώνεται η εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Καθιερώθηκε με Βασιλικό Διάταγμα ως εορτή της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας η εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ο οποίος θεωρείται προστάτης του ‘Όπλου’.

Αυτή είναι η ελληνική φρεγάτα "Σπέτσες" που συμμετέχει στην επιχείρηση "IRINI"

Με την φρεγάτα "Σπέτσες" συμμετέχει η Ελλάδα στην επιτήρηση του εμπάργκο όπλων στον θαλάσσιο χώρο της Λιβύης, που έχει ονομαστεί επιχείρηση "IRINI".

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 11 Ιουνίου 2020