Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις» από το ΥΠΕΘΑ.

Από σήμερα Παρασκευή 08 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έχει τεθεί το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις Μέριμνας Προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις».

Πιερίδες Μούσες - Νηρηίδες Φθίας

Με ηρεμία και αισιοδοξία προετοιμάστηκαν οι Πιερίδες Μούσες για τον αγώνα της Κυριακής 10 Μαρτίου με την ομάδα της Λαμίας «Νηρηίδες Φθίας».

Ενημέρωση από την COSMOTE για κακόβουλες κλήσεις προς τους συνδρομητές της


Ενημερώνουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών COSMOTE, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο router ή το e-mail τους, ζητούν προσωπικά στοιχεία (πχ ΑΦΜ) και κωδικούς πρόσβασης.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Φεβρουαρίου 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 426 άτομα και ειδικότερα:

Σε διαβούλευση ο νέος Ποινικός Κώδικας - Τι αλλαγές φέρνει.

Με την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης του σχεδίων του νέου Ποινικού Κώδικα και του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, μπαίνει στην τελική ευθεία το μεγάλο έργο της αναμόρφωσης των ποινικών κωδίκων, που είχε αρχίσει το 2015.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας...

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 8 έως 11 Μαρτίου 2019...

Ο Σταυρός, σημάδι είναι των πιστών και φόβος των δαιμόνων!

Του Παναγιώτη Τσαγκάρη - Θεολόγου.

➤ Ο Σταυρός ως σύμβολο αγάπης και θυσίας θα έπρεπε να υπάρχει παντού και όχι με μίσος να γκρεμίζεται.

➤ Ο Σταυρός ως σύμβολο κρίσης των ανθρώπων και «Σημείον αντιλεγόμενον», θα έχει ως αποτέλεσμα είτε την «πτώση» είτε την «ανάσταση πολλών».

Εθνικό ανοσιούργημα και διπλωματικό τερατούργημα…

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Δεν πρέπει να κομπάζει ένας πρωθυπουργός και μάλιστα για τετριμμένα πράγματα όπως η επίσκεψή του στα Σκόπια, λες και πρόκειται να πάει στη … Σελήνη!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων αποκριάς του Δήμου Κατερίνης

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Στον άνθρωπο που συγχρόνισε την καρδιά του να χτυπά στον παλμό της Ελλάδας, ευχόμαστε να βγει σύντομα από το νοσοκομείο και να επιστρέψει κοντά μας.
Μίκη, χρειαζόμαστε την ελληνική σου συνείδηση.

Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα είναι η 8η Μαρτίου. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης στις εργαζόμενες στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, στις άνεργες, στις επαγγελματίες, στις αγρότισσες, στις συνταξιούχους, στις νέες μητέρες, στις κοπέλες που βρίσκονται στα σχολεία, στις σχολές μαθητείας, στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στις μετανάστριες.

Οι Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες για την Παγκόσμια μέρα της γυναίκας.

Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα όχι μόνο για να μας υπενθυμίζει τα δεινά που υπέστησαν οι γυναίκες αλλά και την ατέρμονη προσπάθεια τους να βγούνε από το σκοτάδι διεκδικώντας τα δικαιώματά τους.

Iερομόναχος π. Σάββας Aγιορείτης: "Η ἀντιμετώπιση τῶν πειρασμῶν". Σάββατο 9/3/2019, στο απογευματινό Τσάι, στην αίθουσα του Αγ.Χαραλάμπους

Διοργάνωση Ημερίδας από το Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα με θέμα: «Νέες Προοπτικές - Χρηματοδότηση ΜΜΕ Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα»,

Μήνυμα για τη γιορτή της γυναίκας

Μήνυμα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Κατερίνης Μαρίας Νικολαίδου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

- Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τιμώντας έτσι τη γυναίκα που καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, όπως της συζύγου, της μητέρας, της νοικοκυράς και της εργαζομένης.

Ευχαριστήριο του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας...

Οι αποφάσεις της Διαρκής Ιερά Συνόδου της Εκκλησίας για τον μήνα Μάρτιο - Έκτακτη σύγκληση της Ι.Σ. της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 19-21 Μαρτίου

Συνήλθε, από την Τρίτη 5 έως και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 162ης Συνοδικής Περιόδου για τον μήνα Μάρτιο, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Γονέας No 1 και Γονέας No 2

TΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Να ξεχάσουμε τα γλυκύτερα ονόματα του κόσμου, του «μπαμπά» και ιδιαίτερα της «μαμάς», τα πρώτα που βγαίνουν από τα χείλη των νηπίων και να τα αντικαταστήσουμε στο μέλλον με αριθμούς για να μη νιώθουν άβουλα τα «τέκνα» των ομόφυλων ζευγαριών μας προτρέπει το παγκόσμιας πρωτοτυπίας νομοσχέδιο που εισήχθη προς ψήφιση στη Γαλλική Βουλή.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1010 - Ο Φερντοσί ολοκληρώνει το επικό του ποίημα Σαχναμέ.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΡΜΗΣ
➤ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 8 Μαρτίου 2019