Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κωνσταντίνο Λαμπίρη.

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - Αντάμωμα Απανταχού Μορνιωτών

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΣΦΚ Πιερικός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια...

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ - ΛΟΓΙΑ - ΔΑΚΡΥΑ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

Συσκέψεις-λόγια-δάκρυα,μεγάλες υποσχέσεις,
Χαμόγελα στις κάμερες και αντιπαραθέσεις.
Νοιώθουμε όλοι μας κενοί, των αγνών μας οραμάτων,
Κουρασμένοι και γεμάτοι, προδομένων αισθημάτων.

Από αύριο, 1 Οκτωβρίου, αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας.

Από αύριο, 1 Οκτωβρίου, αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας. Ενημερωθείτε για τις ώρες αλλά και τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που παραβιάζονται.

Όλες και όλοι στην απεργία 2 Οκτώβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:30 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.

Με οδηγό τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε όλη τη χώρα, στην απεργία στις 24/9, συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της κλιμάκωσης του αγώνα.

Μια καραμέλα κι ένα δάκρυ

Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη.

Άπειρες ανθρώπινες ιστορίες καταγράφονται καθημερινά στο καυτό μεταναστευτικό πρόβλημα των ημερών. Αθώα θύματα πολέμων και ανεξέλεγκτες μάζες μεταναστών αποτελούν το μείγμα μιας τραγικής κατάστασης για την οποία η παγκόσμια κοινότητα εθελοτυφλεί χωρίς να παρέχει ουσιαστική βοήθεια και λύση στον επαναπατρισμό εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση - Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην ΕΚΑΒΗ

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Ευρωπαϊκού προγράμματος «STUDENT TALENT BANK».

Αποφάσεις Υπουργικού Συμβουλίου. Μία από τα ίδια...


Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα για τις σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου:

Δεν θέλει, δεν μπορεί, είπε ψέμματα ή όλα μαζί;


Μέρα με τη μέρα οι ψηφοφόροι της ΝΔ, βλέπουν τις προσδοκίες που είχαν πριν τις εκλογές να διαψεύδονται και τραβάν τα μαλλιά τους (σε όσους έχουν απομείνει ακόμα μερικά…) με όσα βλέπουν καθημερινά να εξελίσσονται κυρίως στα εθνικά μας θέματα.

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία


Σε συνέχεια του από 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δελτίου Τύπου που αφορούσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης...

Επιχείρηση σε εξέλιξη για την απομάκρυνση πινακίδων από το Μέγαρο Παπαγεωργίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απομάκρυνσης πινακίδων από το Μέγαρο Παπαγεωργίου στο κέντρο της Κατερίνης.

Δήλωση του απερχόμενου Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Φώτη Δρούγκα με αφορμή την Συγκρότηση νέου διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ την παρασκευή 27-9-2019.

Η σημερινή μέρα είναι σημαντική και καθοριστική. Σημαντική γιατί σηματοδοτεί τη συνέχεια και την εξέλιξη στη λειτουργία των θεσμών και καθοριστική για τη συνέπεια λόγων και έργων που οφείλει να διακατέχει το ανθρώπινο δυναμικό που καλείται να υπηρετεί το κοινό συμφέρον.

«Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» από το ΕΚΠΑ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης...

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 (στις 9:00 το πρωί), στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, θα υλοποιηθεί το Σεμινάριο για την Επιμόρφωση των Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών (Υποδομές Ποδοσφαίρου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019-2020 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νέο μέλος στο συμβούλιο της Κοινότητας Λιτοχώρου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν υποβολής παραίτησης του ΑΝΔΡΙΑ Δημητρίου, από τακτικό μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Λιτοχώρου, κλήθηκε για ορκωμοσία...

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

489 - Οι Οστρογότθοι υπό τον Θεοδώριχο το Μέγα νικούν τις δυνάμεις του Οδόακρου στη Βερόνα (Βόρεια Ιταλία).

Γιορτάζουν σήμερα:

ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2019