Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη στου Υπουργείο Μακεδονίας, Θράκης, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ενάντια στο ξεπούλημα και στη βία διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας.

Ήρθε η ώρα να ακουστεί ο Ελληνικός λαός.

Τι αποφάσισε στ’ αλήθεια το τελευταίο Eurogroup;

Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης.

Ένα νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο. Τίποτε λιγότερο. Το μόνο καινούργιο που υπάρχει είναι ότι το μνημόνιο αυτή τη φορά δεν θα είναι προϊόν μιας νέας σύμβασης χρηματοδοτικής διευκόλυνσης.

7ο Ξαθεριώτικο Δρώμενο - Πρόσκληση

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει...Στις 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, ο πατέρας και "αρχηγός" της μεγάλης οικογένειας του "Ξαθεριού" δίνει την έγκριση του για έναν πρωτόγνωρο και μοναδικό γάμο!

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση για την Μακεδονία. 86% κατά της συμφωνίας!

Το απόλυτο όχι εισπράττει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία που υπέγραψε με τα Σκόπια. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας «ThessNews» το 86% των ερωτηθέντων δηλώνουν κατά της συμφωνίας.

Ξεσηκώνεται η Μακεδονία! Παντού κάθε ημέρα συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια.


Δήμος Κατερίνης - Παγκόσμια Μαθητιάδα Νέων στην Αυστρία: «Χρυσές» οι ομάδες Ποδοσφαίρου νέων και Handball κοριτσιών της πόλης μας

Επικράτησε με σκορ 1-0 της Ιταλικής Fiume Bannia , στον μεγάλο τελικό, η ομάδα νέων ποδοσφαίρου U18 της Κατερίνης και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχικά χρονιά το χρυσό μετάλλιο, στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση στην Πιερία

 Συνελήφθη χθες (23 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας,
 

Εξιχνίαση κλοπής στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, διότι όπως διαπιστώθηκε το προηγούμενο διάστημα προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ,

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσκαλεί τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης) και σε περίπτωση επαναληπτικής την 1η Ιουλίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συντάξεις Ιουλίου 2018, πότε πληρώνονται:


Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος και τα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Μια φωτογραφία... χίλιες λέξεις. Από την διαμαρτυρία των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για την Μακεδονία.

Από 25-29 Ιουνίου η Β΄ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα ΓΕ.Λ.

Από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ανακοινώθηκε ότι η Β΄ φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα Γενικά Λύκεια θα πραγματοποιηθεί από τις 25-29 Ιουνίου 2018. Για το λόγο αυτό η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ανοικτή για να υποδεχτεί νέες αιτήσεις εγγραφής.

Η Μεγάλη Παρασκευή της Μακεδονίας μας

(Ο πανηγυρικός για την 105η Επέτειο της απελευθερώσεως του Κιλκίς, που εκφωνήθηκε στην Μητρόπολη Κιλκίς, την 21 Ιουνίου 2018)

Το Κιλκίς είναι ο πιο εύφορος τόπος της Μακεδονίας μας. Δεν έχει νερά, δεν έχει ποτάμια, για να αρδεύουν τα χωράφια του. Και όμως είναι η πλουσιότερη γη. Γιατί;

Διαβάζω ένα ωραίο κείμενο, γραμμένο πριν από 30 χρόνια. Ο συγγραφέας του, Σταύρος Λίβας, ζει, γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 20, τα παιδικά του χρόνια στο Κιλκίς.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ Β ΔΟΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 2018

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων η Β δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018.

Το έθιμο του Κλήδονα στον Κολινδρό.

Με επιτυχία διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε και φέτος το παραδοσιακό έθιμο του Κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού «Νικόλαο Λούση, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 σε μια μια γειτονιά του Κολινδρού.

116η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

217 π.Χ. - Οι Ρωμαίοι, με επικεφαλής τον Γάιο Φλαμίνιο Νέπο, πέφτουν σε ενέδρα και ηττώνται από τον Αννίβα στη μάχη της λίμνης Τρασιμένης.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 24 Ιουνίου 2018