Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μπερδευτήκατε; Εμείς πάντως ναι...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με ανακοίνωση του δηλώνει ότι δεν στηρίζει κανέναν δημοτικό συνδυασμό στην Πιερία, την ώρα που στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σημερινή ανακοίνωση με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Γιώργο Νταντάμη για Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστέριο Φαρμάκη για Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και τον Βαγγέλη Λαγδάρη για Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, ανακοινώνει ότι δεν στηρίζει καμία δημοτική παράταξη στην Πιερία.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας 13 ημέρες πριν τις εκλογές της 26 Μαΐου 2019 ανακοινώνει ότι δεν στηρίζει καμία δημοτική παράταξη στην Πιερία. 

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ με τον Βασίλη Τσακιρίδη, υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Κατερίνης

- Για την Κατερίνη που αξίζουμε και θα μας κάνει υπερήφανους.
- Για την Νέα Κατερίνη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

"Γνωρίζοντας τον τόπο μου" από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού

Η δημοτική βιβλιοθήκη Κορινού στα πλαίσια των δράσεων - εκδηλώσεών της 2018-2019 πραγματοποιεί επίσκεψη στον Β' Μακεδονικό τάφο Κορινού την Κυριακή 19/05/2019 ώρα 11:00 π.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

"Ο Καραγκιόζης Μάγειρας" στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζει την Κυριακή 19/5/2019, ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την παράσταση «Ο Καραγκιόζης μάγειρας» από τον θίασο του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Σας περιμένουμε όλους.
Είσοδος ελεύθερη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Σε ''φυτώριο'' παραγωγής νέων ταλέντων έχει αναδειχθεί το Δ.Ω.Κ. Για πολλοστή φορά μαθητές του κέρδισαν διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς μουσικής.

Ευθυμογράφημα περί των προσεχών εκλογών...


«Την πλιατσικολογίαν διεδέχθη η φορολογία,
και έκτοτε όλος ο περιούσιος λαός εξακολουθεί να δουλεύη
διά την μεγάλην κεντρικήν, γαστέρα, την ώτα ουκ έχουσαν».


Παπαδιαμάντης «Φόνισσα»


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου σε εκδήλωση που διοργανώνουμε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η οποία περιλαμβάνει:

ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2019 Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης γνωστοποιεί ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση με θέμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 4ου ΕΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία: Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων - Βράβευση για αριστούχο μαθητή του 4ου Λυκείου Κατερίνης!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή (Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019) η βράβευση των 58 «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.

Αιτήσεις εγγραφής & επανεγγραφής νηπίων και βρεφών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται ότι:

Ο Βασίλης Τσακιρίδης στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Βίντεο-ηχητικό)

Ακούστε τον Βασίλη Τσακιρίδη, υποψήφιο τοπικό σύμβουλο για τον Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (100η Επέτειος)

"Τίποτα δεν τελείωσε... Τώρα αρχίζει!" Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για την Μακεδονία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Κατερίνης

Διήμερο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Ενορία Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις της στα πλαίσια των «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΩΝ 2019» με το «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» το Σάββατο 18 Μαΐου...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Ανάσταση είναι...


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1515 - Η Μαρία Τυδώρ, βασίλισσα της Γαλλίας, και ο Κάρολος Μπράντον, 1ος δούκας του Σάφοκ, παντρεύονται επίσημα στο Γκρίνουιτς.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
➤ ΣΕΡΓΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 13 Μαΐου 2019