Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης

Σε ''φυτώριο'' παραγωγής νέων ταλέντων έχει αναδειχθεί το Δ.Ω.Κ. Για πολλοστή φορά μαθητές του κέρδισαν διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς μουσικής.

Έτσι και φέτος στον διεθνή διαγωνισμό '' Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΟΥ '' απέσπασε το 1ο βραβείο και ειδικό βραβείο για την εκτέλεση στο σόλο στο τραγούδι ''Ave Maria'' γνωστό έργο του Bach σε μελοποίηση του του Charles-François Gounod με τον μαθητή του ωδείου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ καθώς στον ίδιο διαγωνισμό η χορωδία του ωδείου πήρε τάλι το 1ο βραβείο. Εξαιρετική επιτυχία είχε η χορωδία μας στο 4ο φεστιβάλ χορωδιών στην Νάουσα. Συγχαρητήρια στην καθηγήτριά τους

και διευθύντρια της χορωδίας Κα ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ που με την αφοσίωσή της και την αγάπη της για τη μουσική είχε το ωδείο αυτές τις επιτυχίες. Φυσικά όλοι οι καθηγητές του ωδείου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί σε αυτούς τους δύσκολου καιρούς συνεχίζουν να εργάζονται με αγάπη και ζήλο για την εκπαίδευση των μαθητών, την τέχνη, και τον πολιτισμό και συνεχίζει να είναι το μοναδικό πολιτιστικό στολίδι της πόλης μας. Σαν διευθυντής συγχαίρω την καθηγήτρια Κα Ελένη Σαμακοβλή για την επιτυχία της, γνωρίζοντας ότι με ότι ασχολείται το κάνει σε τέλειο βαθμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του ωδείου που με τη δουλειά τους έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Κατερίνη 13 – 5- 2019


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ