Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΚΣ Αετοί Βέροιας 49-68

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 48-69 από τους Αετούς Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο όψιμος πόνος για τα ΑμεΑ...


Της Παπαδοπούλου Χαρίκλειας (Χαρά)*

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη διενέργεια των τοπικών εκλογών παρατηρείται ένα μπαράζ ανακοινώσεων, τοποθετήσεων και διακηρύξεων για τα ΑμεΑ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Λόγια μεγάλα περί δημιουργίας φιλικής πόλης και άλλα τέτοια.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Εξοχής

Σήμερα (8 Απριλίου 2019) και περί ώρα 11.15, στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Εξοχής Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ -- ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ένα μέρος από τις μεγάλες τους δυνατότητες φανέρωσαν οι εκπληκτικοί παμπαίδες του Πιερικού, καθώς κατέκτησαν αήττητοι, χωρίς να χάσουν ούτε σετ!!! το πρωτάθλημα των παμπαίδων, βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ενημέρωση για παροχή Πρώτων Βοηθειών στο 2ο ΓΕΛ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στο πλαίσιο της εβδομάδας εθελοντισμού με τίτλο Let's do it Greece πραγματοποιήθηκε στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης ενημέρωση των μαθητών μας της Γ΄ Τάξης σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών από την τοπική εθελοντική ομάδα ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ.
 

Μαθητική συναυλία πιάνου με έργα Ελλήνων συνθετών

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης Εκάβη στον πρώτο όροφο, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης θα παρουσιάσουν στο πιάνο έργα Ελλήνων συνθετών. Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Παπαδοπούλου Εύχαρις, Παυλίδης Σάββας, Σαραφιανού Τατιάνα, Σιδερίδου Ειρήνη και Χαλάτση Έλενα.

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση του έργου «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στις 22/4/17 για την ανακαίνιση-αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο "Κρατικό Κτήμα Κατερίνης".


Αύξηση 9,3% κατέγραψαν οι ελληνικές εξαγωγές το Φεβρουάριο 2019

Ανοδική ήταν η πορεία των ελληνικών εξαγωγών το Φεβρουάριο του 2019 σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Παρασκευή 05.04.2019 και επεξεργάστηκε το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΚΕ Πιερίας 76-25


Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 76-25 της ΑΚΕ Πιερίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 25 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ - 197.797 χιλ. ευρώ στην Πιερία.


Αποζημιώσεις ύψους 24.569.647,38 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Τρίτη 9 Απριλίου 2019, σε 15.250 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

2η Διακρατική Δραστηριότητα Σχεδίου Σχολικών Ανταλλαγών ERASMUS+

Στα πλαίσια του σχεδίου Σχολικών Ανταλλαγών Erasmus+ με τίτλο: «Be the change…you want to be!» που συντονίζει για τα σχολικά έτη 2018-19 και 2019-20, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού και συμμετέχουν σχολεία από την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία, τη Λιθουανία και την Ρουμανία...

Κάλεσμα σε όλους τους γονείς σήμερα το απόγευμα στις 6:30 στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Καλούνται όλοι οι γονείς οι οποίοι, είτε είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Ένωση Γονέων Κατερίνης, είτε είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων γονέων, είτε είναι απλοί γονείς, να παραβρεθούν στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, την Δευτέρα 08-04-19 και ώρα 18:30...

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάρτιο του έτους 2019...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Μαρτίου 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 525 άτομα και ειδικότερα:

Hμερίδα διαιτησίας ποδοσφαίρου

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ/Πιερίας συνεχίζοντας το κύκλο των επιμορφωτικών συναντήσεων την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στις 19:00 μ.μ στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Πιερίας Κρέσνας 28 διοργανώνει ημερίδα διαιτησίας ποδοσφαίρου ελεύθερη για το κοινό προκειμένου να ενημερωθούμε για τους κανόνες παιδιάς.

Παράταση για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων


Παράταση ενός μήνα, έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση του ειδικού προστίμου κατά 10% στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017.

Στο Λιτόχωρο και τη Νέα Έφεσο αυτή την εβδομάδα οι προημιτελικοί αγώνες Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ14 και Κ16) της ΕΠΟ.


Το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ14 και Κ16) της ΕΠΟ, "επιστρέφει" και φέτος στην Πιερία με τη διεξαγωγή δύο προημιτελικών συναντήσεων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16.

"More Active Teachers with Happier Students" στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το σχολείο μας υποδέχτηκε την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και για μία εβδομάδα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ 2018, "Συμπράξεις ανταλλαγών μεταξύ σχολείων ΚΑ229", Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο "More Active Teachers with Happier Students"...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις για δράσεις Πολιτικής Προστασίας με 14 μηχανήματα.


Στον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, φυσικών καταστροφών και την αποκατάσταση ζημιών...

Έκθεση ζωγραφικής "Ο Μελισσοκόμος των Αγγέλων" στο αρχοντικό - πρώην οικία Τσαλόπουλου

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 12Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ

Εκατοντάδες ποδηλάτες συμμετείχαν την Κυριακή 7 Απριλίου στη 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ


Ενημερώνουμε ότι, λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες, για σήμερα, 8 Απριλίου, εργασίες στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του οικισμού του Λιτοχώρου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Κορινό

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο από το ύψος του Κορινού έως την Παραλία Κορινού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους...

Φτιάχνω τη λαμπάδα με τους νονούς μου στο σύλλογο Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες.

Φέτος το Πάσχα Νονά και Νονέ θα ήθελα περισσότερο χρόνο μαζί σου! Είναι το καλύτερο δώρο σου για μένα!

Κλήση ΝΕΩΝ για Προπόνηση


Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 8-4-2019 και ώρα 15:30 μ.μ με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας - "Η Αυτο-ηγεσία είναι η νέα ηγεσία", με ομιλήτρια την Life Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

O Πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει την 8 Απριλίου 2019...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

217 - Δολοφονείται ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Καρακάλλας. Τον διαδέχεται ο διοικητής της Πραιτωριανής του φρουράς, Μακρίνος.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 8 Απριλίου 2019