Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ 13ΑΡΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ) - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ -ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά,τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, αναδεικνύεται η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού, αφού κέρδισε και μέσα στο Αιγίνιο την τοπική ομάδα με 3-0 σετ, ξεφεύγοντας 13 βαθμούς από την ομάδα του Αιγινίου που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος.

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Βρισκόμαστε ήδη στον ένατο χρόνο των μνημονίων, η αβεβαιότητα που πηγάζει και διαχέεται από την πραγματική οικονομία, θα πρέπει να απασχολεί τους πολιτικούς πολύ περισσότερο από τις επιθυμίες τους για εξουσία και μόνον.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.)

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πιστοποίηση πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS), από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης).

«Κίνδυνοι τραυματισμού στον χώρο του κολυμβητηρίου - Πρώτες βοήθειες»

Προσκαλούμε αθλητές, γονείς και προπονητές στο ενημερωτικό σεμινάριο που διοργανώνουμε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 11.00 στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κατερίνης, σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Διδακτική Επίσκεψη 2ου ΓΕΛ Κατερίνης στον Όλυμπο

Στις 22 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής τα τμήματα Γ4 και Γ5 επισκεφθήκαμε με τον γυμναστή μας κ. Καλαϊτζή Χρήστο τον Όλυμπο.

Ενημέρωση των καταναλωτών από τον ΕΦΕΤ για το αλάτι - 10 απλά βήματα για να μειώσετε την κατανάλωση αλατιού.


Για το έτος 2019, η περίοδος 4 – 11 Μαρτίου ήταν η εβδομάδα ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού ως προς τη μείωση του αλατιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παύει να ισχύει από αύριο 13 Μαρτίου η απαλλαγή από τις απουσίες λόγω εποχικής γρίπης.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου παύει να ισχύει από αύριο 13 Μαρτίου η απαλλαγή από τις απουσίες των μαθητών/τριών λόγω εποχικής γρίπης.

Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας σχετικά με τις αιτήσεις χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2019

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων...

ΚΠΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - "Άγρια Πανίδα του Ολύμπου σε κίνδυνο"

Με αφορμή και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Άγριας Ζωής (3 Μαρτίου) για τέταρτη συνεχή χρονιά και σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πιερίας...

Ευχαριστήριο της «Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης».

Η «Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης» θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Νοσταλγοί της Παράδοσης" για όλη την βοήθεια που μας πρόσφερε.

Από το Κέντρο Πολιτισμού της ΠΚΜ η διαδραστική παράσταση με κούκλες Χελιδονοφωλιές στην Κατερίνη

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας διοργανώνουν μια διαδραστική παράσταση με κούκλες και αφήγηση, ζωντανή μουσική και τραγούδι από το μουσικό κουκλοθέατρο «Άρες Μάρες»...

Συλλυπητήριο μήνυμα από Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος Κορομήλη Ιωάννη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κορομήλη Ιωάννη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

"Χορός Γυναικών" από τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΖΑΜΑΚΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗ​

Ο Γιάννης Κορομήλης υπήρξε στην πρώτη γραμμή του Περιφερειακού Τύπου και των τοπικών δρώμενων στην Πιερία. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: « Nέες προοπτικές-Χρηματοδότηση ΜΜΕ Επιχειρήσεων από την Εθνική Τράπεζα» , ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 19:00

Η ΑΣΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΓΓΑΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Επιστολή της ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το ωράριο συνυπηρέτησης των πολύτεκνων έγγαμων αστυνομικών.


Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ" ευχαριστεί θερμά...

12 ΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Λόγω ακυρώσεων, υπάρχουν 2 κενές θέσεις για το 12ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου 2019.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ενημέρωση πολιτών, τοπικών φορέων και συλλόγων από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας

Ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης «open day» με τους τοπικούς φορείς, συλλόγους, καθώς και με πολίτες ήταν η Παρασκευή 8 Μαρτίου (Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας), για το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης.

Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του εκδότη Γιάννη Κορομήλη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Οι ομιλίες των διοργανωτών του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στην Κατερίνη. (ΒΙΝΤΕΟ 10/3/19)

Τα Κούλουμα γιόρτασαν στον Κολινδρό και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με κύριο έθιμο της ημέρας το πέταγμα του «χαρταετού».

Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού οργάνωσε τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, όπου προσφέρθηκαν παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα και η παραδοσιακή φασολάδα σε όλους τους παρευρισκομένους στο Αθλητικό κέντρο Κολινδρού 11-3-2019.


Αλλαγή Διοίκησης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Αλλαγή Διοίκησης της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο Πιερίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Στρατόπεδο "Μπαλανίκα".

Θέμα με τα σκουπίδια στο παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Άσχημες εικόνες συναντήσαμε σήμερα (πριν από λίγο) στο παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου σε κάποια σημεία έχουν ξεχειλίσει οι κάδοι από τα σκουπίδια...

Πορεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Κατερίνη - Βίντεο (10/3/19)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1550 - Μερικές εκατοντάδες Ισπανοί και αυτόχθονες στρατιώτες υπό τις διαταγές του Πέδρο ντε Βαλδίβια νικούν ένα στρατό 60.000 Μαπούτσε στη μάχη του Πένκο στη σημερινή Χιλή.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΘΕΟΦΑΝΙΑ, ΦΑΝΗΣ, ΦΑΝΗ, ΦΕΝΙΑ)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 12 Μαρτίου 2019