Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Δίκαιη φιλική μοιρασιά στο Σβορώνο, 1-1 ο ΓΑΣ με τον Αιγινιακό

Την πρώτη του ισοπαλία στα φετινά φιλικά προετοιμασίας παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΑΣ Σβορώνου μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Η φοιτητική στέγη είναι δικαίωμα

της Γνωσούλας Χαϊλατζίδου

Ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δε θέλουν τα παιδιά μας να σπουδάζουν στα δημόσια Πανεπιστήμια. Φέτος κατάφεραν με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής να πετάξουν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 37.623 υποψήφιους.

"Το τέλος της αφθονίας και της ξεγνοιασιάς". Σύντομα σε κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια. Εκτός αν δεν τους δώσουμε την συγκατάθεση μας...

Εμάνουελ Μακρόν (Πρόεδρος Γαλλίας): «Ξεχάστε ότι ξέρατε. Η ζωή σας θα αλλάξει, πρέπει να συνηθίσετε στην φτώχεια, στο τέλος της ανεμελιάς».

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Α.Α 18/2022) εξακολουθεί να ισχύει μέχρι την Παρασκευή 26-08-2022 για τις περισσότερες περιοχές της χώρας...

Δημήτρης Μπέης: «Προχωράμε χωρίς να ξεχνάμε»

Επιμέλεια άρθρου Δημήτριος Μπέης


Έξοδος της χώρας από την αυξημένη εποπτεία μετά από δώδεκα (12) χρόνια αλλά και μονόδρομος η συνετή δημοσιονομική πολιτική.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: ο πνευματικός του Εικοσιένα

Του Δημήτρη Νατσιού

«Ρώτησαν κάποιον 100χρονίτη, ευσεβή γέρο Ηπειρώτη, που ξεψυχούσε στο Γηροκομείο των Ιωαννίνων, το 1872, τι χαράχτηκε βαθύτερα στην ψυχή του απ’ όσο έζησε.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, θα λειτουργήσει και για τη σχολική χρονιά 2022-2023, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

«Εφ' όρου ζωής»...

Η Ελληνική Αστυνομία απορρίπτει τελεσίδικα την αίτηση ασύλου ενός παράνομου μετανάστη, το ίδιο κάνει και η υπηρεσία ασύλου και η Αρχή Προσφύγων. Παρόλα αυτά δίνεται το δικαίωμα στον παράνομο μετανάστη να κάνει "Μεταγενέστερη Αίτηση" ασύλου!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 24η Αυγούστου είναι η 236η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (237η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 129 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού, με βροχές και καταιγίδες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 24 Αυγούστου 2022