Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Νοσοκομείο Κατερίνης - Ενημέρωση για αντιοφικούς ορούς.

Τα Νοσοκομεία προμηθεύονται αντιοφικούς ορούς σε ποσότητες που βασίζονται σε στοιχεία προηγούμενων ετών. Το προγραμματισμένο απόθεμα του 2017 που ήταν τέσσερις (4) οροί, εξαντλήθηκε εντός του Ιουνίου 2018.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Δεληδημούδη, Αντιπροέδρου της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Πύδνας Κολινδρού που έφυγε από τη ζωή.

Επιστολή μη αποδοχής θέσης υπεύθυνου τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας του Θεόδωρου Σιαμάγκα

Επιστολή μη αποδοχής θέσης υπεύθυνου τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας
του Θεόδωρου Σιαμάγκα
Προέδρου ΔΑΚΕ ΔΕ Πιερίας
Προέδρου ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας

Γιάννης Π. Νταμπώσης : Ο νέος Συντονιστής Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Κατερίνης, του Κινήματος Αλλαγής.

Στις 24 Ιουνίου 2018 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των Δημοτικών οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής, στην Πιερία και όλη την Ελλάδα. Παράλληλα πριν από λίγες μέρες, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Δημοτική Οργάνωση Κατερίνης.

ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 22 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (γιά τήν προσπάθεια ἀπόδοσης τῆς ἀντίδρασης τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ στήν συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, σέ παρέμβαση ξένων παραγόντων.)

Πιερικός Αρχέλαος - Ανακοίνωση

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει ότι η Τασούλα Τσιρογιάννη, για προσωπικούς λόγους, θα είναι προπονήτρια στο τμήμα Κορασίδων.

Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 73/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΑΔΑ: 6Χ2ΜΩΕΤ-8Χ5), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθεί έγκριση συμμετοχής στην παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη...

ΔΥΟ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ 84ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με δύο ασημένια μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις 14-15 Ιουλίου 2018 στην λίμνη των Ιωαννίνων.

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Ανεκτίμητη η προσφορά προς την Τρίτη Ηλικία της Ιατρικής υπηρεσίας των ΚΑΠΗ

Προγράμματα πρόληψης & αγωγής υγείας για τους χρήστες των υπηρεσιών των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, υλοποιεί διαχρονικά η ιατρική υπηρεσία, με έμφαση σε παροχές ιατροφαρμακευτικής πρωτοβάθμιας φροντίδας και συνταγογράφησης φαρμάκων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για τους Ρομά της Κεντρικής Μακεδονίας θα εφαρμόσει η Περιφέρεια, έπειτα από την ένταξη του σχετικού έργου στο ΕΣΠΑ με την υπογραφή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Δήμος Κατερίνης: «Ένας κήπος» η πλατεία Δημαρχείου

Με τη φύτευση νέων δέντρων, χλοοτάπητα και ανθώνων, που εναρμονίζονται τόσο με το υπάρχον πράσινο, όσο και με το υδάτινο στοιχείο, την παρουσία του οποίου τονίζει το υφιστάμενο συντριβάνι στην «καρδιά» του χώρου...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ 

Νέες από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους στην Ι. Μονή Κλεισούρας Καστοριάς

Με τη συμμετοχή εξήντα φοιτητριών, αποφοίτων και μαθητριών λυκείου, από τις νεανικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουλίου η προγραμματισμένη εξόρμηση, μέσα στα πλαίσια των καλοκαιρινών αποδράσεων του Γραφείου Νεότητας, στην Ι. Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας Καστοριάς.

ΟΛΥΜΠΟΣ 2018 - "Τρεις ημέρες, δύο δράσεις με σημείο αναφοράς το βουνό των θεών"

Ανάβαση στον Όλυμπο και εκκλησιασμός στην Παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου είναι 2 δράσεις που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Τ.Δ. Πιερίας της I.P.A.

ΠΟΠΣΜ - ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων αναφέρει αναλυτικά τους χρηματοδότες (οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα) που στήριξαν την εκστρατεία "Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα".

141 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει...

ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, στην αναγγελία του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε τη Δευτέρα 16 Ιούλη στη χαρτοβιομηχανία Sofidel Greece S.A πρώην “Πάπυρος ΑΒΕΕ” στην Κατερίνη...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

484 – Ο Ρωμαίος σφετεριστής Λεόντιος στέφεται στην Ταρσό αυτοκράτορας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αναγνωρίζεται στην Αντιόχεια, την οποία και καθιστά πρωτεύουσά του.

Γιορτάζουν σήμερα:

- Γαρυφαλιά
- Δίος-Δίας
- Μακρίνα

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 19 Ιουλίου 2018