Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, στον εκπαιδευτικό και εικαστικό καλλιτέχνη κ. Θωμά Σακελλαρίου...

Πανό για την δημιουργία του "Τύμβου των Μακεδονομάχων" στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Πανό για την δημιουργία του "Τύμβου των Μακεδονομάχων" προς τιμή των 25.000 νεκρών Μακεδόνων στρατιωτών της "Μάχης της Πύδνας" ανάρτησε πριν ένα χρόνο και κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης ο φιλόλογος-ιστορικός Γιώργος Ράπτης


Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θυμάται την "Μάχη της Πύδνας" και τους 25.000 νεκρούς Μακεδόνες. (Τι έγινε πριν ένα χρόνο)

ΒΙΝΤΕΟ - Τι έλεγε πριν ένα χρόνο ο Δήμαρχος Κατερίνης για την "Μάχη της Πύδνας" (Από την εκδήλωση για τους 25.000 νεκρούς Μακεδόνες της Μάχης της Πύδνας)

Επίκαιρο... Στέλιος Παπαθεμελής από την Κατερίνη για την Μακεδονία. (2 ΒΙΝΤΕΟ - Από την εκδήλωση για τους 25.000 νεκρούς Μακεδόνες της Μάχης της Πύδνας)



Επίκαιρο... Τι έλεγε πριν ένα χρόνο ο Βύρων Πολύδωρας στην Κατερίνη για την Μακεδονία. (Από την εκδήλωση για τους 25.000 νεκρούς Μακεδόνες της Μάχης της Πύδνας)

Robotics Summer School στη Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών.

Η ρομποτική μπορεί να γίνει βασική κινητήρια δύναμη για τη ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.
Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι δραστηριότητα που πραγματοποιείται κυρίως με την ομαδική και συνεργατική συμμετοχή των μαθητών.

Συνελήφθη 64χρονος στην Πιερία για διακίνηση κάνναβης-Κατασχέθηκαν στην οικία του πάνω από 2,5 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22 Ιουνίου 2018) σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ' ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ'

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας ‘Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω’, ενημερώνει τα μέλη του για τη διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου...

Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τις εκλογές και την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΣΕΠΕ.

Συναδέλφισσες – οι, η Ριζοσπαστική Κίνηση Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας θέλει να ευχαριστήσει όσους-ες τη στήριξαν στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και την ανέδειξαν και πάλι δεύτερη δύναμη με δύο έδρες.

115 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αποφυλακίζονταν "άμεσα" έλεγε τις πρώτες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1305 - Υπογράφεται συνθήκη ειρήνης μεταξύ των Φλαμανδών και των Γάλλων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 23 Ιουνίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 23 Ιουνίου 2018