Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Δίας Δίου - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 4-1

Εντυπωσιακός ο Δίας απέναντι στον Αχιλλέα, νίκη με 4-1 και δύο στα δύο.

«Έξυπνο» φανάρι για άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδική συσκευή για ανθρώπους με προβλήματα όρασης και ακοής εγκαταστάθηκε στα φανάρια (φωτεινούς σηματοδότες) της πλατείας Ελευθερίας.

Εξιχνίαση απάτης στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα...

Ξεχάσαμε να γιορτάζουμε... 109 Επέτειος Απελευθέρωσης της Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που είδαμε και κυρίως αυτά που δεν είδαμε σήμερα στην επέτειο Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τους Τούρκους δεν μπορεί κάποιος να τα χαρακτηρίσει εορτασμούς...

Η ελληνογαλλική συμφωνία, ο Ρήγας Φεραίος και η Γαλλική Επανάσταση (1ο μέρος)

Γράφει ο Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης *

Με αφορμή την πρόσφατη ελληνογαλλική συμφωνία, είναι χρήσιμο και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να θυμηθούμε και να υπενθυμίσουμε στο αναγνωστικό κοινό του τόπου μας τη στάση που κράτησαν απέναντι στη Γαλλία σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνισμού, όπως ο Ρήγας Φεραίος και ο Αδαμάντιος Κοραής.

Το σπήλαιο του Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο - Βίντεο από τον Γιάννη Γραμματικόπουλο

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 16η Οκτωβρίου είναι η 289η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (290η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 76 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχές και αστάθεια τις πρωινές ώρες και βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι αποτελούν το μενού της σημερινής ημέρας στην Κατερίνη.

«Δεν περισσεύει κανείς». Ανοικτή επιστολή υγειονομικής υπαλλήλου της πόλης μας

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δημοσιεύει επιστολή που λάβαμε από υγειονομική υπάλληλο της πόλης μας, μητέρα δύο παιδιών μονογονεϊκής οικογένειας, η οποία έχει βγει σε αναστολή εργασίας επειδή δεν δέχτηκε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.