Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Πήρε Καμερουνέζο ο Πιερικός...

Την απόκτηση του διεθνή με την U23 Εθνική ομάδα του Καμερούν, Alain Richard Ebwelle. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 1995), αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Νίκες για τις Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ16 της ΕΠΣ Πιερίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ. Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-15 και Κ-17 με την ΕΠΣ Γρεβενών στην Νέα Έφεσο.

Πιερίδες Μούσες - Α. Ε. Κούκου 0-1

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νίκη 0-1 με την Α.Ε. Κούκου - Συνεχίζεται η απώλεια παιχτριών. Ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα) το αποτέλεσμα μιας σκληρής αναμέτρησης.

Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα της 21ης Φεβρουαρίου η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, μετά από πρόσκλησή του διευθυντή κ. Θολιώτη Σταύρου, καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων βρέθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Και απλήρωτοι και τους ζητάνε πίσω χρήματα... (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Υγειονομικός υπάλληλος της πόλης μας που βρίσκεται σε αναστολή εργασίας εδώ και 7 μήνες, απλήρωτος και χωρίς δικαίωμα να ασκήσει κάποια άλλη εργασία, έλαβε επιστολή από το Υπουργείο Υγείας (3η ΥΠΕ), με την οποία καλείται εντός ενός μηνός να επιστρέψει τον μισθό του περασμένου Σεπτεμβρίου 2021!

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 το 27ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Είκοσι επτά χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ των δημοτών του Δίου Πιερίας με τους καταγόμενους από την ιστορική περιοχή της παρολύμπιας γης, οι οποίοι διαβιούν πέρα και μακριά από την πατρογονική εστία.

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος: «Όχι άλλη αναβάθμιση, ευχαριστούμε!!!»

Με πραγματικά μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σε δημοσίευμα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, πως το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εν όψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου, σχεδιάζει...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 23η Φεβρουαρίου είναι η 54η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 311 ημέρες (312 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Κρατάει και σήμερα ο βροχερός καιρός και οι δυνατοί αέρηδες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2022