Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016: Πρεμιέρα στο Ρίο για την Κατερίνα Νικολαΐδου και την Σοφία Ασουμανάκη .Σάββατο 06/08/2016


Στη λίμνη Rodrigo de Freitas στην καρδιά του Ρίο θα αγωνιστεί το διπλό σκιφ των γυναικών με τις αθλήτριες Κατερίνα Νικολαϊδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και Σοφία Ασουμανάκη του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας εν΄ όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και στα πλαίσια της προετοιμασίας των τοπικών Διαιτητών και Παρατηρητών διοργανώνει σεμινάριο στις 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο μεγάλο πάρτι του "bros dogs" (Εκπαίδευση Σκύλων). (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο μεγάλο πάρτι του "bros dogs" (Εκπαίδευση Σκύλων). (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 

Με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας της σχολής "bros dogs" οι υπεύθυνοι της σχολής οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι, και αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν φυσικά οι τετράποδοι φίλοι μας!
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα:


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ


ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΟΙΑΣ. Του Ιατρού-Νευρολόγου Κωνσταντινίδη Ηλία

ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΟΙΑΣ. Του Ιατρού-Νευρολόγου Κωνσταντινίδη Ηλία

Εκτός από την κλασική ταξινόμηση των ανοιών, υπάρχουν και διάφορες αιτίες οι οποίες δημιουργούν συνήθως δομικές βλάβες, δηλαδή καταστροφή περιοχών του εγκεφάλου η οποία οδηγεί σε γνωστικές διαταραχές διαφόρου βαθμού και έτσι σε άνοια. Π.χ.

Συλληπητήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, και στην οικογένειά της για τον ξαφνική απώλεια του αγαπημένου της πατέρα. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Συλλυπητήριο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου

Ως Διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου για τον θάνατο του Πατέρα της.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Αδαμόπουλος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Χρήστος Δέλλας 

Συνάντηση συμμαθητων Γυμνασίου Περίστασης σχολικου έτους 1984

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30. Στα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ στη Παραλία Κατερίνης αριστερά.
Πληροφορίες
ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 6973776717
ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:6947320404

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

Ανακοίνωση απόκτησης Στέφανου Κραγιόπουλου

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στέφανου Κραγιόπουλου. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί στο παρελθόν ξανά στον Πιερικό (επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε), αλλά και σε Ηρακλή, Βατανιακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Το Δ.Σ. τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα


“Άσε με πάλι να σου πω”
Ένα καλοκαιρινό ταξίδι με τον Γιώργο Νταλάρα
με τα υπέροχα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016  ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ 21:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα από εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πιερίας αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόσληψη του προπονητή ποδοσφαίρου κατόχου πτυχίου UEFA B’ Καλαιτζίδη Στυλιανού για την θέση του προπονητή Μεικτών Ομάδων Παίδων και Νέων ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτριος Ελευθεριάδης              Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Προοπτικές και δυναμική της καλλιέργειας κρόκων Κοζάνης Συνάντηση Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη, με το Προεδρείο Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, είχαν ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και η Διευθύντρια του Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, κ.κ. Νίκος Πατσιούρας, Μανώλας Ιωάννης και Ελένη Καλύβα, αντίστοιχα.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
θα ξεκινήσουν στις 17/8/2016, για πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά από τις 18: 00-21:00 στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού).


45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ. Το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 21.00 στο αρχαίο θέατρο Δίου. O Πλούτος του Αριστοφάνη στο Φεστιβάλ Ολύμπου


Οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν ένα νέο, φιλόδοξο ανέβασμα του έργου του Αριστοφάνη «Πλούτος» το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 21.00 στο αρχαίο Θέατρο Δίου στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ. Η ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ | ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ. ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ | ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 | ΩΡΑ 21.00


«Ω, ποίηση είσαι η αρχή του μεγάλου ονείρου μας και το τέλος του μικρού μας ταξιδιού»
 (Τάσος Λειβαδίτης)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται πριν το Δεκαπενταύγουστο οι κατασκηνώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους.
Συγκεκριμένα, επανομένουν 2 περίοδοι του Προγράμματος Δωρεάν Φιλοξενίας Παιδιών στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης.

Γιατί να «δουλεύω» με το παιδί στο σπίτι, αφού πάει σε λογοθεραπευτή;


Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα.

Το πιο σύνηθες ερώτημα των γονέων όταν απευθύνονται σ’ έναν λογοθεραπευτή είναι για πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν οι συνεδρίες λογοθεραπείας του παιδιού τους. Η διάρκεια της παρέμβασης εξαρτάται από τη διαταραχή που έχει το παιδί, τις ικανότητες του θεραπευτή και την ποιοτική και ποσοτική εμπλοκή των γονέων. 

Θερινό σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης


Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ρουμάνικη Πρεσβεία και το Ρουμάνικο Ινστιτούτο Πολιτισμού της Αθήνας, η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Τρίτη 9 Αυγούστου την ταινία ‘Κι όλα τ’αλλά είναι σιωπή’. Η ταινία έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από το κοινό των κινηματογραφικών λεσχών ανά την Ελλάδα και τους κριτικούς κινηματογράφου. Η προβολή θα γίνει στο θεατράκι του πάρκου, με ώρα έναρξης τις 21.30 και ελεύθερη είσοδο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 5 Αυγούστου 2016