Σάββατο 6 Απριλίου 2019

"ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑΣ"

Με δημώδη άσματα, συνθέσεις λόγιας μουσικής, καθώς και το μοιρολόι της Παναγιάς με τις ποικίλες εκδοχές του, η ορχήστρα και οι χορωδίες του Συλλόγου μας προσεγγίζουν μουσικά την περίοδο που διανύουμε, με κορύφωση τη Μ. Εβδομάδα και τα πάθη του Κυρίου.

Οι Πρεσπολάγνοι

Tης Έφης Μπάσδρα*


Η Συμφωνία των Πρεσπών υπεγράφη ερήμην του ελληνικού λαού και κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας. Το 70% των Ελλήνων δηλώνουν ενάντια στη Συμφωνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ενημερώνουμε ότι, η παροχή υδροδότησης θα διακοπεί στο βόρειο τμήμα του οικισμού του Λιτοχώρου, την Δευτέρα 8 Απριλίου, από τις 8.30 π.μ. έως το πέρας των εργασιών, τις απογευματινές ώρες.

Πυρκαγιά πριν από λίγο σε λεωφορείο στην Εθνική Οδό.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έξω από την Κατερίνη στην Εθνική Οδό.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΡΙΤΗ 9-4-2019

ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ 2006-2007
ΤΡΙΤΗ 9-4-2019
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 9-4-2019 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για φιλικό παιχνίδι.

«Καθαρθώμεν τας αισθήσεις…»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της Μ.Τεσσαρακοστής η προτροπή του υμνωδού της Εκκλησίας για κάθαρση και αγιασμό των αισθήσεων ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα καθίσταται επιτακτικότερη.

Σαν σήμερα η ναζιστική Γερμανία εισβάλει στην Πατρίδα μας. - Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΣΧΗ Ε.Α. ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. (ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ)

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΤΟΥ ΣΧΗ Ε.Α. ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. (ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ)
Όταν την 4η Αυγούστου 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς ανέλαβε την Πρωθυπουργία στην Ελλάδα τα σύννεφα του πολέμου στην Ευρώπη άρχισαν να γίνονται ορατά.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

46 π.Χ. – Ο Ιούλιος Καίσαρ νικά τον Κόιντο Καικίλιο Μέτελλο Σκιπίωνα και τον Μάρκο Πόρκιο Κάτωνα στη μάχη της Θάψου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
➤ ΠΛΑΤΩΝΙΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 6 Απριλίου 2019