Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ


Επειδή κάθε χρόνο με την πληρωμή του Δώρου Πάσχα δημιουργούνται αρκετά προβλήματα, είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης κάνει γνωστό στους εργαζόμενους του Νομού Πιερίας τα εξής: 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Σωματείου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας την Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 και ώρα 18.30, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη), να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου για να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για τα παρακάτω θέματα :

Η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 αποχαιρετά τον Ανέστη Αμπατζίδη

Η οικογένεια της Αθλητικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006 είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αγαπημένος φίλος, πατέρας, αγνός φίλαθλος και άνθρωπος, Ανέστης Αμπατζίδης.

«Έλληνες, θαρσείτε..»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ποτέ άλλοτε ο άνθρωπος, ιδίως ο νέος, δεν αισθάνθηκε τον εαυτό του τόσο μόνο, τόσο αβοήθητο και εγκαταλελειμμένο, όσο στην αλλοτριωμένη εποχή μας της αδιαφορίας, της ιδιοτέλειας, της διαφθοράς και της απανθρωπιάς.

ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ (PHOTO HASAPETIS)

Επίσημο! Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξαναρχίζει. Τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξαφανίστηκαν...


Πλέον μπορούμε να πηγαίνουμε όπως κάναμε παλιά, τις Κυριακές στα γήπεδα με τις οικογένειες μας χωρίς να υπάρχει κανένας φόβος να μας ενοχλήσει κανείς.
Πλέον τα πάντα είναι τέλεια, οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα τους έρθει κάτι από τον... ουρανό στο κεφάλι τους.
Όλα είναι τέλεια και αυτό μόνο μέσα σε μερικές ημέρες!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2018-19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛIKO ΕΤΟΣ 2018-19

Αποσύρεται το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα μετά τις αντιδράσεις φιλόζωων και άλλων φορέων

ΔΗΛΩΣΗ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ευάγγελου Αποστόλου : Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση, προκειμένου να επανεξεταστούν ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ως τώρα διαδικασία. Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά εκβιασμούς και τοκογλυφίες στην Πιερία

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν ο «εγκέφαλος» και 6 μέλη της οργάνωσης, καθώς και 2 ακόμα άτομα για κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων.

Ευχές για το Πάσχα 2018- Δ.Π.Ε. Πιερίας.


Δήμος Κατερίνης: Στο στάδιο των ασφαλτοστρώσεων ένα από τα μεγαλύτερα αστικά οδικά έργα στην Ελλάδα - Στην τελική ευθεία ο Περιφερειακός δρόμος της ανάπτυξης

Ο Περιφερειακός δρόμος της Κατερίνης, ένα από τα σημαντικότερα οδικά έργα για την Κεντρική Μακεδονία και ένα από τα μεγαλύτερα αστικά οδικά έργα στην Ελλάδα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς ήδη σε εξέλιξη είναι οι ασφαλτοστρώσεις σε δύο επίπεδα.

Ομιλία στη σχολική γιορτή του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης - "Η Φιλική Εταιρεία ή Εταιρεία των Φιλικών"

Πραγματικά στις αρχές του 19ου αιώνα ο σκλαβωμένος ελληνικός λαός παρουσιάζεται ώριμος για την απελευθέρωσή του. Η διάχυτη άλλοτε ελπίδα ότι θα λυτρωθεί με τη βοήθεια ξένου κράτους έχει κλονιστεί σημαντικά ύστερα από τις τόσες κατά καιρούς πικρές απογοητεύσεις του.

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για ακόμη μια φορά μαζί επί σκηνής

Για ακόμη μια φορά η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» θα βρεθεί μαζί επί σκηνής με το Μουσικό σχολείο Κατερίνης, παρουσιάζοντας τη μουσική εκδήλωση « συναντώντας τον HaigYazdjian και το κουαρτέτο του».

Ο ΣΕΠΕ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της ΔΟΕ για την πραγματοποίηση: α) συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, β) 24ωρης απεργιακής δράσης την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ...

Εξ' Αναβολής αγώνες Τετάρτης 28/3/2018 ΕΠΣ Πιερίας.

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ

Ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» ενημερώνει τα μέλη του ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 π. μ., στην Πολιτιστική Στέγη του Συλλόγου επί της οδού Νίκης 12.

Απών ο δήμος Δίου-Ολύμπου από το συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάπτυξη.

Μικρότερη των περιστάσεων για μία ακόμη φορά η δημοτική μας αρχή. Στην πρόσκληση της κυβέρνησης για συμμετοχή στο αναπτυξιακό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας 26-3, 27-3, 28-3-2018, ο δήμος μας δηλώνει ΑΠΩΝ. 

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1309 - Ο Πάπας Κλήμης Ε΄ αφορίζει τη Βενετία και όλους τους κατοίκους της.

Δ.Ο.Ε. - Ανακοίνωση για την παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Έχουν περάσει ήδη είκοσι μέρες που δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων φύλαξης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, από Τούρκους στρατιώτες...

27η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Περιμένουμε πλέον από την Ευρώπη να κάνει αυτό που δεν μπορούμε εμείς...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 27 Μαρτίου 2018