Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Επίσημο! Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξαναρχίζει. Τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξαφανίστηκαν...


Πλέον μπορούμε να πηγαίνουμε όπως κάναμε παλιά, τις Κυριακές στα γήπεδα με τις οικογένειες μας χωρίς να υπάρχει κανένας φόβος να μας ενοχλήσει κανείς.
Πλέον τα πάντα είναι τέλεια, οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα τους έρθει κάτι από τον... ουρανό στο κεφάλι τους.
Όλα είναι τέλεια και αυτό μόνο μέσα σε μερικές ημέρες!


Λες και μια... θεία παρέμβαση εξαφάνισε κάθε τι άσχημο!

Έτσι λοιπόν με απόφαση του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε την... επανεκκίνηση της Super League για να έχει κάτι να ασχολείται ο ελληνικός λαός.

Βλέπετε, από τα μνημόνια δεν πρόκειται να βγείτε, σκέφτεται η η κυβέρνηση, στα εθνικά θέματα τρώμε την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη, ας του δώσουμε κάτι να έχει να σκέφτεται ή καλύτερα να μην σκέφτεται...


Διαβάστε την απόφαση του Υπουργού:


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 27 Μαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18.