Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


    Συνάντηση γνωριμίας με τους εθελοντές του 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2015.
   Καλωσορίζοντας τους εθελοντές το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και συντονίστρια της εφορείας οργάνωσης εκδηλώσεων και υποδομών του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Ζαφείρω Κουσιοπούλου, αφού τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του οργανισμού, επισήμανε:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ-Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Του ΣΧΗ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ.

Γεννήθηκε στον Προυσό της Ευρυτανίας το 1879. Ήταν το τέταρτο παιδί από τα έξι του Θεμιστοκλή και της Καλλιόπης Κονδύλη.

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ»

                    


   Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, θα διαθέσει ένα αριθμό εισιτηρίων  διαρκείας με έκπτωση (50%) για ένα σύνολο δέκα θεατρικών παραστάσεων του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2015.
Οι παραστάσεις αυτές  είναι:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ- Ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ


ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ- ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΚΚΕ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6 στις 7μ.μ. στο Σιντριβάνι- πλατάνι

Η διαφαινόμενη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, οδηγεί σε νέα μέτρα – λαιμητόμο για εργαζόμενους και συνταξιούχους, για τη λαϊκή οικογένεια, που προστίθενται σ’ αυτά που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με τους μνημονιακούς νόμους και που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διατηρεί.
Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ωμά το λαό, όταν ισχυρίζεται ότι δε θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αφού οι αυξήσεις στους έμμεσους φόρους, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι αυξήσεις εισφορών σε μισθούς και συντάξεις, οδηγούν σε νέες μεγάλες απώλειες για το ήδη πετσοκομμένο λαϊκό εισόδημα και τα εναπομείναντα δικαιώματα του λαού.
Αποτελεί ψέμα ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι «τα μέτρα μεταφέρουν τα βάρη στα υψηλότερα στρώματα». Η φοροκαταιγίδα, μαζί με τη διατήρηση των προηγούμενων φόρων, όπως τον ΕΝΦΙΑ, αφορά κυρίως τη μεγάλη αύξηση του ΦΠΑ στη λαϊκή κατανάλωση και την εισφορά αλληλεγγύης, που θα πλήξουν τις λαϊκές οικογένειες. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν πλήθος φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων και η όποια έκτακτη εισφορά, εκτός του ότι είναι «σταγόνα στον ωκεανό» των φόρων, που καλείται να πληρώσει ο λαός, θα καταβληθεί εφάπαξ.

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Όχι σε όλα τα ναρκωτικά (Ερώτηση Κ Παπαδάκη στην Ευρωβουλή για τα ναρκωτικά)



Με παρέμβασή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις κυβέρνησης και ΕΕ για αποποινικοποίηση της κάνναβης, που στην Ελλάδα εκφράστηκαν με το «φεστιβάλ» διάδοσης των ναρκωτικών και προβολής της ναρκω-κουλτούρας που οργανώθηκε προκλητικά ανήμερα στον γιορτασμό των 70χρόνων της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, στις 9 Μάη, με συμμετοχή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ερώτησή του, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε τα εξής:
«Προκαλώντας τη λαϊκή - ιστορική μνήμη, πρόσφατα, στις 9 Μάη, επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, οργανώθηκε στην Αθήνα φιέστα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η δημιουργία «λέσχης κάνναβης» στη Θεσσαλονίκη.
Οι μεθοδεύσεις για αποποινικοποίηση της κάνναβης, στη βάση της αντεπιστημονικής θέσης για διαχωρισμό των ναρκωτικών σε «σκληρά» και «μαλακά», και «μειωμένης βλάβης» που προωθεί η ΕΕ ,επανέρχονται σε μια περίοδο που οι νέοι δέχονται ολομέτωπη επίθεση ενάντια στη ζωή και τα δικαιώματα τους. Θέλουν να αφοπλίσουν το λαό και τη νεολαία, να τον σπρώξουν στο δρόμο της παραίτησης και της φυγής, ιδιαίτερα σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, όπου σύμφωνα με μελέτες αυξάνονται οι αιτίες που γεννούν και αναπαράγουν το φαινόμενο της ουσιοεξάρτησης.
Παρόλο που στην Ελλάδα έχει τριπλασιαστεί η χρήση στους μαθητές και έχει μειωθεί η ηλικία πειραματισμού και έναρξης της χρήσης πριν τα 13 έτη, η χώρα μας παραμένει σε πολύ χαμηλά ποσοστά χρήσης σε σχέση με χώρες που έχουν εφαρμόσει τη λεγόμενη «αντιαπαγορευτική πολιτική», καθώς τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου 2011 δείχνουν ότι είναι πενταπλάσια η χρήση σε χώρες με εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά.
Ποια είναι η θέση της Επιτροπής για τις επιδιώξεις αποποινικοποίησης της κάνναβης;
Πώς τοποθετείται στα αιτήματα των εργαζομένων για:
- Στήριξη και γενναία χρηματοδότηση των υπαρχόντων «στεγνών» θεραπευτικών προγραμμάτων και Κέντρων Πρόληψης σε όλη τη χώρα, τη δημιουργία νέων.
 - Πρόληψη, θεραπεία, κοινωνική επανένταξη αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους, με προγράμματα πρόληψης στα σχολεία, τις σχολές, το στρατό, στους χώρους που εργάζεται και διασκεδάζει η νεολαία
-Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλα τα προγράμματα θεραπείας
- Μέτρα κατά της σχολικής διαρροής και ουσιαστικής στήριξης των ανέργων.»


                                      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας και να απολαύσετε την Ελληνοκυπριακή βραδιά παραδοσιακών χορών και τραγουδιών που θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Δ.Δ. Παραλίας δίπλα στην Αγ. Φωτεινή την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 στις 8.30 το βράδυ.



Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Παρουσίαση του βιβλίου της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά «40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, Γεγονότα, παρασκήνια και πρωταγωνιστές της μεταπολίτευσης» ,από τις εκδόσεις Καστανιώτη, στην Κατερίνη


Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με πολύ κέφι, ζεστή ατμόσφαιρα και πολλούς συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 20/6 η όμορφη γιορτή που ετοίμασε η νέα διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία.
Παλιοί και νέοι αθλητές και αθλήτριες, γονείς αθλητών, φίλοι και μέλη του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν καλύτερα, να συζητήσουν για το ιστορικό παρελθόν, το παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του Ομίλου και να διασκεδάσουν με καλή μουσική, barbeque και πεντανόστιμα εδέσματα. Οι ιστορίες από το παρελθόν πολλές, αλλά ακόμη περισσότερα τα σχέδια και τα όνειρα για το μέλλον του ιστορικού αυτού συλλόγου της Πιερίας.

Ο Δήμος Κατερίνης, συνδιοργανωτής του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου - Διήμερο jazz festival στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου

Ο Δήμος Κατερίνης - συνδιοργανωτής του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, ενός θεσμού με πανελλήνια και διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση θέτει σε προτεραιότητα τον Πολιτισμό θεωρώντας ότι αποτελεί επένδυση για μια κοινωνία, για το επίπεδο ζωής και τις αναζητήσεις των ανθρώπων της.

Στο πλαίσιο αυτό,  δύο μέρες γεμάτες μουσική στην καρδιά της Κατερίνης, μία γιορτή σε jazz μονοπάτια με όχημα την συμμετοχή ορισμένων από τους γνωστότερους μουσικούς της εγχώριας jazz μουσικής σκηνής, θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 05 και την Πέμπτη 06 Αυγούστου αντίστοιχα, στο Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην εξέλιξη και τις ποικίλες τάσεις του συγκεκριμένου μουσικού είδους, ένα διήμερο jazz  festival, ενταγμένο στο πρόγραμμα του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, το οποίο θα υλοποιηθεί με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κατερίνης, ενώ αποτελεί μία νέα ΠΡΟΤΑΣΗ, για το κοινό του πολύχρονου πολιτιστικού θεσμού.

To Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας στην πανελλήνια συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των Ταμείων που έγινε στην Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015



Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των Ταμείων στην Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και των νέων μέτρων που θα αποφασιστούν αλλά και για την αξιοπρεπή υγειονομική και ασφαλιστική τους περίθαλψη.
Σύμφωνα με τις Κυβερνητικές εξαγγελίες και των νέων μέτρων που κατατέθηκαν στους θεσμούς, έρχονται νέες περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις αλλά και στην υγεία και στα φάρμακα. Η άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, στο πετρέλαιο, η ανεργία όλα αυτά οδηγούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους στην οικονομική ανέχεια.
Με κύρια αιτήματα την αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις σε προ μνημονίων επίπεδα, στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις κοινωνικές δαπάνες, στα φάρμακα, στην υγεία και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ζητούν επίσης την κατάργηση όλων των χαρατσιών και των φόρων στο πετρέλαιο και κυρίως όλων των αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών Νόμων, που μας έχουν καταδικάσει στη δυστυχία.
Εξάλλου, είναι αυτοί που έχουν πληρώσει για αυτές τις παροχές και τους τις έχουν αφαιρέσει.


Δυναμικά στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν και οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας, κατόπιν δημόσιας προσκλήσεως του Σωματείου Συνταξιούχων του Νομού μας το οποίο κάλυψε τη δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων.

Παλαίμαχοι Πιερικού-Βετεράνοι ΠΑΟΚ παίζουν για τη μικρή Ηλιάνα

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 29 Ιουνίου (ώρα έναρξης 6.30΄ μ.μ.), με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κατάγεται από την περιοχή μας.

Παλαίμαχοι Πιερικού και Βετεράνοι ΠΑΟΚ, θα παίξουν για την μικρή Ηλιάνα που πάσχει απο εγκεφαλίτιδα, σε ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Εξοχή Πιερίας (τόπος καταγωγής της Ηλιάνας).
Δόξες και ποδοσφαιρικές φιγούρες του παρελθόντος, θα αγωνισθούν ως αντίπαλοι σε ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος θα είναι η νίκη της μικρής Ηλιάνας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες ώστε να δραστηριοποιηθεί όλη η περιοχή από την οποία κατάγεται η οικογένεια του μικρού κοριτσιού αλλά και η ευρύτερη Πιερία, ώστε στο γήπεδο να μην "πέφτει καρφίτσα" κυριολεκτικά και να πουληθούν όλα τα εισιτήρια τα οποία θα τυπωθούν ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια της Ηλιάνας.


Είναι μια από τις πολλές φορές που οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, έχουν πιστοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο με την συμμετοχή τους, το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο παράγουν.

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ


Αποχαιρετήσαμε πριν λίγες μέρες για το τελευταίο του ταξίδι, ένα νέο και ενεργό συμπολίτη μας, τον Μιχάλη Συμεωνίδη.
Ο Μιχάλης  υπήρξε βασικό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε το θεσμό αυτό από βασικές θέσεις, όπως αυτή του Διευθυντή.
Δεν έπαψε ποτέ να αγαπά και να στηρίζει το Φεστιβάλ Ολύμπου και όταν αποχώρησε από τη θέση αυτή, αναλαμβάνοντας παρόμοια καθήκοντα σε άλλους σημαντικούς οργανισμούς.
Ο Μιχάλης έφυγε νωρίς, σε μια φάση της ηλικίας του, που μπορούσε να προσφέρει πολλά. Η ωριμότητα και η εμπειρία του σε θέματα συντονισμού και  οργάνωσης εκδηλώσεων, ήταν αναμφισβήτητη και μοναδική.
Δυστυχώς η οικογένειά του και όλοι εμείς, θα στερηθούμε την έντονη και σημαντική του παρουσία. Θα παραμένει όμως χαραγμένη και ζωντανή για πάντα στη μνήμη μας.

                                                                                                                                  Δ.Σ. ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση

Ειδικότερα για την ανάδειξη του ΔΣ της ΔΟΕ :

Η παράταξη της ΔΑΚΕ (ΝΔ) διατήρησε την πρώτη δύναμη και είναι η μόνη που έλαβε 3 έδρες, ποσοστό 25% έναντι 27,76% το 2013.

Δεύτερη δύναμη είναι η παράταξη ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ   με 2 έδρες, ποσοστό 21,85% έναντι 19,57% το 2013.

Τρίτη δύναμη αναδείχθηκε η ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) με 2 έδρες (σ.σ. έχασε 1 έδρα) , ποσοστό 16,72%, έναντι 23,24%.

Στην τέταρτη θέση είναι το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) με 2 έδρες ποσοστό 14,56%έναντι 12,71%.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ , η ΕΡΑ πήρε 1 έδρα , ποσοστό 12,91% έναντι 10,87%.

Η νέα παράταξη ΕΚΚΙΝΗΣΗ πήρε μία έδρα, ποσοστό 8,94%έναντι 4,85% το 2013


Στην φωτό οι 3 αντιπρόσωποι της ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ απο δεξιά ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ  και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ Βασίλης Λάμπρου,η αιρετός Βάσου Φρειδερίκη και ο Τσακιρίδης Βασίλης μέλος του ΔΣ της ΔΑΚΕ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ στην 84η ΓΣ της ΔΟΕ στο ξενοδοχείο NOVOTEL

Σε απεργία και διαδηλώσεις καλεί η ΔΟΕ τα μέλη της.

Απόφαση της 84ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ



                        Όχι στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία - μνημόνιο. Όλοι στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τα λαϊκά συλλαλητήρια της Πέμπτης 25 Ιουνίου  και της Κυριακής 28 Ιονίου 2015 και τις απεργίες. Να κηρυχθεί άμεσα Γενική Απεργία. Καλούμε στις διαδηλώσεις και τα συλλαλητήρια της 25ης Ιουνίου  και της 28ης Ιουνίου 2015 με βάση και τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ.




Οι αντιπρόσωποι της 84ης Γ.Σ.

Παραδοσιακή Κουζίνα στο Θερινό 12λογο και καλή μας όρεξη...

Με Παραδοσιακή  Κουζίνα θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στο πλαίσιο του Θερινού 12λογου 2015.

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 19:00 θα μαγειρέψουμε και θα μάθουμε να ετοιμάζουμε:


Χθες στο Almira Beach Bar





Μαγική η Γιορτή Ευρωπαϊκής Μουσικής στον Καπνικό Σταθμό.


Πραγματικά σας ευχαριστούμε....
O Θερινός 12λογος για ακόμη μια φορά χάρισε σε όλους όσοι βρέθηκαν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού μαγευτικές στιγμές.


Μια εκπληκτική μουσική βραδιά είχαν την τιμή να ζήσουν οι περίπου 600 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης στην υπέροχη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με τη συμμετοχή 25 καλλιτεχνών οι οποίοι αναστάτωσαν πραγματικά την καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού με τις μουσικές τους αναζητήσεις, τις εξαιρετικές φωνές τους και τις μαγευτικές μουσικές τους. 

«Της Κακομοίρας» έγινε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Με την προβολή της ασπρόμαυρης Ελληνικής ταινίας «Της Κακομοίρας» συνεχίστηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου το πρόγραμμα του Θερινού 12λογου 2015.
Κι αν η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία 40 χρόνια είχε σενάριο, αυτό δε θα ήταν διαφορετικό από εκείνο της - σύμφωνα με πολλούς - καλύτερης ελληνικής κωμωδίας η οποία πέρα από το γέλιο, μας γυρίζει  χρόνια πίσω, σε άλλες αθώες εποχές. Σε τέτοιες εποχές γύρισαν για λίγο και οι θεατές του Καπνικού Σταθμού και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας οι οποίοι το καταχάρηκαν.
Η αυλή του Καπνικού Σταθμού, φορώντας όπως πάντα τα καλά της, υποδέχτηκε τους θεατές οι οποίοι με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο προαιρετικό κάλεσμα της ομάδας για φάρμακα ή τρόφιμα. Συγκεντρώθηκαν με τον τρόπο αυτό, φάρμακα και τρόφιμα για τους αποδέκτες συμπολίτες μας, του Κοινωνικού Φαρμακείου των Γιατρών του Κόσμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Κι όλοι εμείς γίναμε μια μεγάλη παρέα και θυμηθήκαμε παλιές κλασικές ελληνικές διαφημίσεις οι οποίες έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας, είδαμε πάλι μετά από χρόνια τα «προσεχώς» ενώ ακόμη κι οι μικρότεροι φίλοι της ομάδας και του κινηματογράφου, γέλασαν με την ψυχή τους κι η αυλή του Καπνικού Σταθμού γέμισε - εκτός από μυρωδιές ανθισμένων λουλουδιών - με γέλια και χειροκροτήματα.
Στο διάλειμμα, μέλος της ομάδας με το καλαθάκι του, προσέφερε ποπ κορν σε όλους, έτσι για να θυμηθούμε τα χρόνια τα παλιά .... Επίσης υπήρχαν πασατέμπο, τσιπς και αναψυκτικά για τους πιο θεριακλήδες του είδους.


Επόμενη εκδήλωση του Θερινού 12λογου είναι η Παραδοσιακή Κουζίνα η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα, 25 Ιουνίου 2015.