Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων - ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΒΟ 2018

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ 29η ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

ΣΦΙΠ: Ο Πιερικός με τα μάτια του Γκρεγκ Κάλας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στον Καπνικό Σταθμό, η πρώτη δημόσια συζήτηση για τον Πιερικό των ονείρων μας, η οποία διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού (ΣΦΙΠ) και την αρωγή της πάντοτε φιλόξενης Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας και ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο...

Το αδιαχώρητο στις παραλίες της Πιερίας...

Το αδιαχώρητο σήμερα στις παραλίες της Πιερίας αφού ο καιρός αποφάσισε να... λογικευτεί και να μας προσφέρει τον πρώτο "καύσωνα" του φετινού καλοκαιριού.

ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ ανάλυση για το προσφυγικό πρόβλημα.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη η κατάσταση από λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό για την εσωτερική και εθνική ασφάλεια της χώρας . Τι πρέπει να γίνει.

H Μελίνα Ασλανίδου στον Μακρύγιαλο Πιερίας.


Πρόβλημα νερού στα σπίτια του Κορινού

Αυτή την κατάσταση, να μην έχουμε σταγόνα νερό εδώ και δυο ώρες, Κυριακή μεσημέρι, στα σπίτια μας στον Κορινό πως να την πούμε; Τουριστική ανάπτυξη, φιλολαϊκή πολιτική, επερχόμενες δημοτικές εκλογές, δεν πειράζει λίγοι ψήφοι είναι, αδιαφορία, εγκληματική αμέλεια;

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας, της 24.07.2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

25-27 Ιουλίου η πληρωμή των επιδομάτων παιδιών από τον ΟΠΕΚΑ

25-27 Ιουλίου η πληρωμή των επιδομάτων παιδιών από τον ΟΠΕΚΑ (τρίτης δόσης). 25-27 Σεπτεμβρίου η πληρωμή της τέταρτης δόσης, για όσους τα δικαιούνται βάση των κριτηρίων που έχουν θεσπιστεί.


Αυτό είναι το νέο Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019, στο οποίο θα συμμετάσχουν, εκτός των ομάδων της Super League και της Football League, οι Κυπελλούχες/Φιναλίστ των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Έναν μήνα νωρίτερα ξεκινάει η έκδοση αδειών θήρας

Ξεκινά αυτή τη βδομάδα η έκδοση των αδειών θήρας για την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο 2018-2019.

Ανοίγει ξανά από 27 έως 31 Ιουλίου η πλατφόρμα της χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ανοίγει ξανά στις 27 Ιουλίου και θα παραμείνει ενεργή έως τις 31 Ιουλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

Η ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στον Αιμιλιανό Γρεβενών. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στον Αιμιλιανό Γρεβενών την ημέρα της εορτής, Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.

Μητροπολίτης Δαβίδ: "Βρισκόμαστε σε κρίση πνευματική"

Η «Λίμνη του Κατή» μια άγνωστη ορεινή λίμνη στον Μυθικό Όλυμπο

Η «Λίμνη του Κατή» μια άγνωστη ορεινή λίμνη στον Μυθικό Όλυμπο
Ο Επισκέπτης της Πιερίας - αφού περάσει από τους παλιούς οικισμούς του Παλαιού Παντελεήμονα, των Παλαιών Πόρων και της Παλιάς Σκοτίνας – μετά από μια διαδρομή 30 λεπτών με το αυτοκίνητο, φτάνει στη δασική θέση «Κατή». Η διαδρομή γίνεται μέσω των δασικών δρόμων που βρίσκονται στο πανέμορφο πυκνό δάσος.

144 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

838 - Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Θεόφιλος ηττάται από τους Αββασίδες στη μάχη του Δαζιμώνος.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 22 Ιουλίου 2018