Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Μάχες στην οδό Τερζοπούλου πετροπόλεμος και χημικά. Σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αναλυτικό ρεπορτάζ με φωτογραφίες και βίντεο.


Τώρα στην οδό Τερζοπούλου οι διαδηλωτές για την Μακεδονία δέχονται επίθεση από τα ΜΑΤ και ρίψη χημικών. Ο κόσμος από τα μπαλκόνια φωνάζει στους αστυνομικούς να σταματήσουν τα χημικά.

Αυτή την ώρα στην πλατεία της Κατερίνης παρά τις κακές καιρικές συνθήκες έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος να διαμαρτυρηθεί για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Απόστολος Τζιτζικώστας : «Πολύ κακή η σημερινή εξέλιξη για την Ελλάδα».

Μετά την επικύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» από τη Βουλή των Ελλήνων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 29.01.2019...

Πρόσκληση

Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στην 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της κάθε Περιφερειακής Ενότητας με τη συμμετοχή της, στην 28η DETROP BOUTIQUE & στην 7η OENOS 2019...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το International Hellenic Association, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) και η Ένωση ΑπόστρατωνΑξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ)...

Ντροπή Πρεσπαίοι!


Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Αι γενεαί πάσαι των Ελλήνων κατέκλυσαν την περασμένη Κυριακή το Σύνταγμα και βροντοφώναξαν με όλη την δύναμη τής ψυχής τους «Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική»!

Αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό η σημερινή ημέρα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019


Αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό και την Μακεδονία μας η σημερινή.
153 Έλληνες βουλευτές αποφάσισαν να δώσουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Πρόγραμμα εορτασμού Τριών Ιεραρχών στην Κατερίνη

Η ημέρα των Τριών Ιεραρχών ορίζεται ως αργία. Τα σχολεία δύναται να πραγματοποιήσουν εκκλησιασμό κατά την κρίση του Συλλόγου Διδασκόντων και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Τα παιδιά μας είναι η ελπίδα της πατρίδας μας!

Τα παιδιά καταλαβαίνουν και αισθάνονται περισσότερα από ότι οι μεγάλοι, περισσότερα από όσα εμείς νομίζουμε ότι καταλαβαίνουν...

5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, 17.45μμ στο αμφιθέατρο του 5ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Κόσμος και μικρόκοσμος» .

12ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Κ.Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2019 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ)

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Οι σκακιστικοί σύλλογοι Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος», «Σκακιστάκος» και «Δούρειος Ίππος» σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Κατερίνης σύμφωνα με τις αριθ. 590/2016 και 347/2018 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Καθορισμός τελών από τη χρήση Κ.Χ. πλατειών πεζοδρόμων κλπ Δήμου Κατερίνης” , ανακοινώνει τα κάτωθι, όσον αφορά στον τρόπο πληρωμής του τέλους για τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2019.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ο ανθρώπινος πόνος είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα που απασχόλησε έντονα τη διανόηση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα δυσάρεστο συναίσθημα που επηρεάζει την ψυχή και το σώμα.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ YΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Εμείς ως εκπρόσωποι των εργαζομένων Αστυνομικών του Ν. Πιερίας εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την αναστάτωση που έφερε η συμφωνία των Πρεσπών στην τοπική κοινωνία της Πιερίας.

Κοπή πίτας στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Σε μια λιτή και σεμνή τελετή στο χώρο του Γραφείου Καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, όπως και σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας, κόψαμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τον καινούριο χρόνο 2019.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Αετό Κιλκίς, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 14:00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Προβλήματα λειτουργίας του Ενιαίου Επαγγελματικού Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Κατερίνης

Προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών
Θέμα: Προβλήματα λειτουργίας του Ενιαίου Επαγγελματικού Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου Κατερίνης

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

750 - Οι εξεγερμένοι Αββασίδες νικούν τους Ομεϋάδες στη μάχη του Ζαμπ, οδηγώντας στην ανατροπή της δυναστείας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
➤ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019