Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)"

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα υλοποιήσει το πρόγραμμα...

Στο Πανελλήνιο συνέδριο Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στο Πανελλήνιο συνέδριο Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών συμμετείχε δυναμικά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019.

ΒΙΝΤΕΟ - Χαιρετισμός της κ. Έφης Μπάσδρα, καθηγήτριας ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών στην εκδήλωση "Η παιδική παχυσαρκία στα χρόνια της κρίσης".

"Η παιδική παχυσαρκία στα χρόνια της κρίσης" Φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Πιερίας, ενημερωτική εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας με θέμα "Η παιδική παχυσαρκία στα χρόνια της κρίσης".

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Πυλαίας 48-55

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 48-55 από την Πυλαία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ευχαριστήρια επιστολή.

Ευχαριστήριο σε γιατρούς του νοσοκομείου Βέροιας και ειδικά του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Καρδιολογικής κλινικής.

Ελεύθερη Πατρίδα: Οι πρώτοι 22 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές

Ανακοινώνεται ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα συμμετάσχει στις επικείμενες Ευρωεκλογές, σε συνεργασία με προσωπικότητες του δημοσίου βίου, με τελικό σκοπό την συγκρότηση μιας Δημοκρατικής Πατριωτικής Συμμαχίας, που τόσο χρειάζεται η Ελλάδα μας σήμερα.

O Βασίλης Τσακιρίδης κοντά στον ΠΙΕΡΙΚΟ

Ο Βασίλης Τσακιρίδης Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ του Σάββα Χιονίδη, κοντά στην μεγάλη του αγάπη τον ΠΙΕΡΙΚΟ, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Φθιώτιδα και την όμορφη Στυλίδα.

Σύλληψη στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (6 Απριλίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ

Βραδιά γεμάτη αθλητικές μνήμες και συγκίνηση στην Αστική Σχολή - Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού & Αθλητισμού

Σε μία λιτή εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και αθλητικές μνήμες, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.), τίμησαν με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού & Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη»...

Ναούμ Ευαγγελόπουλος. Ένας δραστήριος άνθρωπος !!!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Φίλες & Φίλοι,

Σήμερα, ελάχιστοι ασχολούνται με ζητήματα της εκπαιδευτικής καθημερινότητας.

"Ο μικρός πρίγκιπας" από την θεατρική ομάδα του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Για ακόμη μια χρονιά η θεατρική ομάδα του σχολείου μας, ετοιμάζεται να σας παρουσιάσει με μεγάλη χαρά, την θεατρική παράσταση: "Ο μικρός πρίγκιπας" σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Γιαννακίδου.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣΠ Πάνθηρες 83-75

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 83-75 των Πανθήρων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Γιατί ο περισσότερος κόσμος προτιμά να ψηφίζει τους δημίους του;

Tου Δημήτρη Καζάκη

Το ερώτημα δεν είναι καινούργιο. Ούτε αφορά μόνο στην Ελλάδα του σήμερα. Ίσως το "γιατί" μπορεί να το φωτίσει μια ιστορία από τις Δουλειές του Κυρίου Ιουλίου Καίσαρος του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

451 - Ο Αττίλας καταλαμβάνει την πόλη Μετς και επιτίθεται σε άλλες πόλεις της Γαλατίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 7 Απριλίου 2019