Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Γιορτή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους ήταν στην γιορτή του Αρχέλαου Κατερίνης.

WWF Ελλάς: «Απαράδεκτο το νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος»

Κρίσιμα μέρη της νομοθεσίας προστασίας των φυσικών βιοτόπων και της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, επιδεινώνονται με το νομοσχέδιο του Υπ. Περιβάλλοντος, σύμφωνα με το WWF Ελλάς.

Τα ίδια και χειρότερα στην Ελλάδα...

Το γερμανικό πολιτικό κόμμα AFD κατηγορεί την κυβέρνηση της Γερμανίας για την στάση της στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: «130 χιλιάδες ευρώ για μηχάνημα που δεν δούλεψε ΠΟΤΕ! Κ. Κουκοδήμο θα σεβαστείτε επιτέλους τα λεφτά των δημοτών;»

Την αξίωση να πληρωθεί ένα μηχάνημα έργου (grader) το οποίο παραδόθηκε στο δήμο Κατερίνης μεταχειρισμένο και δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ, λόγω σοβαρών μηχανικών προβλημάτων, έχει η διοίκηση Κουκοδήμου-Νταντάμη που με περίσσιο θράσος, στην πρόσφατη συνεδρίαση, εισηγήθηκε να εξοφληθεί ο προμηθευτής!

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν. Πλαστήρα λόγω εκτελούμενων έργων - Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη 14 Ιουλίου και για 4 εβδομάδες

Εργασίες, στο πλαίσιο του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης», θα εκτελούνται για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα.

Η γαλλική βουλή είπε όχι στο "υγειονομικό πάσο"...

Η ανανεωμένη γαλλική βουλή απέρριψε το σχέδιο της κυβέρνησης Μακρόν να επαναφέρει το "υγειονομικό πάσο" έως το τέλος του 2022.

Δολιοφθορά σε φρεάτιο λυμάτων

Σε διολιοφθορά σε φρεάτιο του κεντρικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων των οικισμών Σβορώνου-Νεοκαισάρειας, οφείλεται η υπερχείλιση φρεατίων λυμάτων κατοικιών.

Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ): Εμπαιγμός μέσω εκτροπής!

Άλυτο πρόβλημα για χιλιάδες δανειολήπτες παραμένει ο τρόπος αντιμετώπισης της εξωφρενικής ανόδου του ελβετικού φράγκου, που καθιστά απολύτως προβληματική την αποπληρωμή αυτού του είδους δανείων. Σοβαρότατος είναι πλέον ο κίνδυνος να κοκκινίσουν χιλιάδες δάνεια παρόλο που έως σήμερα στην συντριπτική τους πλειοψηφία εξυπηρετούνται κανονικά.

Ανάγκη δημιουργίας ποδηλατοδρόμων για τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Κατερίνης (τουλάχιστον…)

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ
Διασχίζοντας καθημερινά τους δρόμους της πόλης τόσο προς το Α΄ ΔΑΚ όσο και προς το Β΄ ΔΑΚ παρατηρούμε την δυσκολία με την οποία νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αντιμετωπίζουν ώστε να φτάσουν στα αθλητικά κέντρα με τα ποδήλατα τους.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Ιουλίου είναι η 194η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (195η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 171 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 13 Ιουλίου 2022