Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Γιορτή του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους ήταν στην γιορτή του Αρχέλαου Κατερίνης.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Βλάσης Μάρας τίμησε με την παρουσία του την γιορτή του Αρχέλαου Κατερίνης!

Ο Βλάσης Μάρας, χαμογελαστός και εγκάρδιος με όλους, μικρούς και μεγάλους, φωτογραφήθηκε με χαρά με όποιον του το ζήτησε, συνομίλησε με όλους και αποτέλεσε το πρόσωπο της βραδιάς, αφού το να έχεις στην γιορτή σου έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή που τίμησε και δόξασε την Ελλάδα, δεν είναι και μικρό πράγμα!

* Ο Βλάσης Μάρας (31 Μαρτίου 1983) είναι Έλληνας αθλητής, ο οποίος υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής της γυμναστικής. Αγωνίζεται στην ενόργανη. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει ήδη στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο σε Πανευρωπαϊκούς εφήβων.Το 2004 έλαβε μέρος στο μονόζυγο και στο σύνθετο ατομικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μάλιστα, με βάρος 50 κιλών, ήταν ο πιο ελαφρύς αθλητής από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ελληνικό επίπεδο. Το 2010 έγινε ο πρώτος αθλητής στο μονόζυγο που συμπλήρωσε 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια. Στις 29 Απριλίου 2012, ο Μάρας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, που διεξήχθη στο Όσιγιεκ της Κροατίας με βαθμολογία 15.600 πόντους. (Πηγή Βικιπαίδεια)





* Αύριο στην ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορείτε να δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την μεγάλη γιορτή του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.