Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!


To Χριστουγεννιάτικο Party της Ποδηλατικής Από-δρασης


It's Party time!!!
Άλλη μία χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και έτσι έφθασε και πάλι η ώρα για το αγαπημένο ποδηλατικό Party της χρονιάς!!!
Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου να διασκεδάσουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς στο Cafe Bar Ίμερος, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου από τις 21.30' το βράδυ.
Σας περιμένουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να περάσουμε όμορφα με άφθονο ποτό και καλή μουσική!

Και που ξέρετε, μπορεί να είστε τυχεροί και να κερδίσετε κάτι από τα πλούσια δώρα της κλήρωσης!!!!!

Μεγάλη γιορτή όλων των κατηχητικών της Μητρόπολης Κατερίνης πριν από λίγο στην Εκάβη.

 Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών από τα κατηχητικά της πόλης μας ολοκληρώθηκε η σημερινή εορτή στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιου.
Ο Μητροπολίτης μας βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στο 2ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Σκάκι του Γρ Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΣΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ
Αγαπητοί συμπολίτες
Το 2012 οι Μούσες Πιερίων η πρώτη κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση στην Ελλάδα της κρίσης έκανε τα πρώτα της βήματα. Μη μπορώντας να βρούμε χρηματοδότηση απευθυνθήκαμε σε σας και μας στηρίξατε. Δουλέψαμε με μεράκι και πείσμα και μπορούμε να πούμε πως βλέπουμε πια με αισιοδοξία το μέλλον. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας ( 40 είδη) Χυλοπίτες πολλών γεύσεων και χρωμάτων , τραχανάδες, ευριστόν , κρουτόν ,γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες…

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα. Ας είναι το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς 2016 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια Πολλά.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Μυρωτής Δημήτριος

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου «πετάει»! Με αερόστατο!

Απομένουν ακόμη 32 κενά στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.
Σας καλούμε να στηρίξετε το Χωριό του τόπου μας συμμετέχοντας ενεργά στην οργάνωσή του κάνοντας κλικ εδώ .
Φίλες και φίλοι, Χρόνια Πολλά
Περισσότεροι από 2.500 μικροί και μεγάλοι επισκέπτες από διάφορες πόλεις της Β. Ελλάδας, κυρίως όμως Θεσσαλονικείς, βρέθηκαν το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης για να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ


Οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την περασμένη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου παρέδωσαν στους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού την πρώτη «σοδιά» από καπάκια που συλλέγουν με σκοπό την αγορά ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για τον 19χρονο Κατερινιώτη Γιώργο Καλόγεράκο.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015: Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προαιρετικά 2 κιλά τρόφιμα/άτομο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ε.Ο.Δ.ν.Π.  Σας παρακαλούμε να προτιμήσετε όσπρια, γάλα σε τενεκεδάκια ή ελαιόλαδο.  Μην φέρνετε ζάχαρη και ζυμαρικά. Αυτά υπάρχουν, προς το παρόν, σε αφθονία.

Β΄ ΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ


Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος μετέβη στον ιστορικό Κολινδρό, για την εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Συγκεκριμένα, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Μαζί του συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρ. Χρήστος Παπαϊωάννου και ο Οικον. Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, εφημέριοι Κολινδρού.
Μετά τη Θ. Λειτουργία, που παραδοσιακά τελείται με μονοκλησσιά των Ενοριών της κωμοπόλεως, χειροθέτησε αναγνώστη τον ιερόπαιδα της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ευάγγελο Κατσανίτη, σπουδαστή του Ιερατικού Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Ι.Σ.Δ.Ε.)

Σάββατο 26 Δεκέμβρη στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου


Περισσότεροι από 3000 κόσμος επέλεξε να βρεθεί την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό και να διασκεδάσει με το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές του Χωριού.
Οικογένειες, μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης όπου και γεύτηκαν τις λιχουδιές του ξυλόφορνου, το καυτό κόκκινο κρασί με τα μπαχαρικά του, έπαιξαν με τα παιχνίδια, χόρεψαν και τραγούδησαν με τους «Απάχηδες» τους ρεμπέτες από την Θεσσαλονίκη, τους Κοκκινοπλίτες, ενώ τα παιδιά άκουσαν μαγικά και παραδοσιακά παραμύθια από τις Στέλλα Γιδάρη, Μαρία Τζουβάρα, Αλκμήνη Βαλλού, Μαρίνα Βρέντζου και Ελευθερία Βροντινού!

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2015