Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗ

Του Δημήτριου Δημηνά

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που έφυγε αθόρυβα από κοντά μας ένας αξιόλογος άνθρωπος, προικισμένος με σπάνια πνευματικά προσόντα και ψυχικές αρετές.

Αυτά είναι τα χημικά που πετάνε οι Τούρκοι στον Έβρο...

Τούρκοι στρατιωτικοί, ντυμένοι με πολιτικά που βρίσκονται ανάμεσα στο πλήθος των μεταναστών ρίχνουν χημικά στους αστυνομικούς μας που φυλάν τα σύνορα στον Έβρο.

"Τσουνάμι" συμπαράστασης στην ηρωική προσπάθεια των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών να προστατεύσουν τα σύνορα μας!

Δήμοι, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες, ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν προμήθειες όπως τρόφιμα, φάρμακα κ.α και τις στέλνουν στον Έβρο...

ΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ" συγκεντρώνουν προμήθειες για την στήριξη αυτών που φυλάττουν τα σύνορά μας.

ΤΡΙΤΗ 3/2 ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.

Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών οι λέμβοι με τους αλλοδαπούς στο Αιγαίο! - ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών επιχειρούν να εισέλθουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα λέμβοι με αλλοδαπούς στο Αν. Αιγαίο, μπορεί να διαπιστωθεί από τα δύο βίντεο και τις δύο φωτογραφίες...

Επικίνδυνη και ανήθικη η συμμαχία της Ελλάδας με τον Άξονα της Δύσης - Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ

Η έκτακτη σύσκεψη των πρεσβευτών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, σηματοδοτεί εξελίξεις πολύ επικίνδυνες για την κατάσταση στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, αλλά και συγκεκριμένα για τη χώρα μας.

Είκοσι χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσαν την Κυριακή 1 Μαρτίου τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Την 1η Μαρτίου του 2000 τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος», με πρωτοβουλία του τότε Μητροπολίτη Κίτρους Σεβασμιωτάτου κ. Αγαθονίκου άρχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία της Πιερίας, ως ένας κοινωνικός και φιλανθρωπικός θεσμός.

Εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία συμμορία 15 Αλγερινών που διέπραττε ληστείες και κλοπές.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε διαρκή δράση, με διαφορετική σε κάθε περίπτωση σύνθεση ομάδας και εναλλαγή ρόλων. Οι εγκληματικές τους πράξεις χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερη θρασύτητα και βιαιότητα.

Έκλεβαν ΑΤΜ φορώντας αποκριάτες στολές.

Εξαρθρώθηκε συμμορία που ενέχεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων ΑΤΜ με τη χρήση εύφλεκτου αερίου. Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 2 άτομα. Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις διαρρήξεων.

Κράτα γερά Ελλάδα!!!

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που η Ιστορία σκύβει το κεφάλι της και υποκλίνεται στον ηρωισμό και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης για τα δημοτικά τέλη των ΑΜΕΑ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε στις 26-02-2020, η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης μετά από συνεννόηση που είχε με συλλόγους γονέων και οικογένειες με άτομα ΑΜΕΑ και στα πλαίσια της πάγιας θέσης της για...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

537 - Πολιορκία της Ρώμης: Ο στρατός των Οστρογότθων υπό τον βασιλιά Ουίτιγις ξεκινά την πολιορκία της πρωτεύουσας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΘΑΛΙΑ
ΤΡΩΑΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Καθαρά Δευτέρα σήμερα 2 Μαρτίου 2020