Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

"Τσουνάμι" συμπαράστασης στην ηρωική προσπάθεια των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών να προστατεύσουν τα σύνορα μας!

Δήμοι, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες, ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν προμήθειες όπως τρόφιμα, φάρμακα κ.α και τις στέλνουν στον Έβρο...

ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας (αστυνομικούς, στρατιώτες, λιμενικούς κ.α.) που δίνουν καθημερινά τιτάνιο αγώνα για να προστατεύσουν τα σύνορα της πατρίδας μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που στέλνουν προμήθειες και ο Ολυμπιακός που στέλνει τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα.

➤ Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι εκεί.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμεριζόμενη τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας στέλνει άμεσα στα σύνορα 3 νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Δίπλα τους θα βρεθεί και ομάδα εθελοντών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως συμβαίνει πάντα όταν υπάρχει ανάγκη.
Η καρδιά όλων των Ελλήνων χτυπάει στον Έβρο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι εκεί, δίπλα σε αυτούς που μας γεμίζουν υπερηφάνεια και θα τους παρέχουμε ότι χρειαστούν.​

Εκτός του Ολυμπιακού όμως, είδαμε συλλόγους αθλητικούς όπως ομάδες χάντμπολ (Δράμα) και αρκετούς φορείς και Δήμους (Παγγαίο), αλλά και μεμονωμένους πολίτες που σπεύδουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τα Σώματα Ασφαλείας.

Ώρα με την ώρα η λίστα αυτών που στέλνουν προμήθειες στον Έβρο μεγαλώνει, ενώ στην περιοχή του Έβρου η συμπαράσταση στους αστυνομικούς και στρατιώτες μας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Αποδεικνύεται με τον πλέον εμφατικό και ξεκάθαρο τρόπο, ότι οι Έλληνες στα... δύσκολα φαίνονται και όταν είναι ενωμένοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανένα!