Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου στην 107η επέτειο απελευθέρωσης της Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 19 ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι αγώνες της ΕΠΣ Πιερίας και οι διαιτητές 19 & 20 Οκτωβρίου 2019

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 17-10-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00...

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας στον 8ο αγώνα δρόμου "Τρέχω για την Κατερίνη".

Τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Πιερίας συμμετείχαν στην επιτήρηση της διαδρομής και στην ασφάλεια του αγώνα,σε συνεργασία με τις υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες και τους φορείς της πόλης.

Ε.Φ.Ε.Τ. : Πόλεμος για τις "ελληνοποιήσεις"


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων και με αφορμή πρόσφατα περιστατικά "ελληνοποιήσεων" σε γαλακτοκομικά προϊόντα, λάδι, μέλι, ρύζι κλπ...

"Βαθιά ανήσυχη" δηλώνει η Εθελοντική Ομάδα Πιερίας από τη συνεργασία της με τον Δήμο Κατερίνης για το "Χριστουγεννιάτικο χωριό" της.

Την ανησυχία της μας μεταφέρει με επιστολή της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, όσον αφορά την υλοποίηση των υποσχέσεων της νέας δημοτικής αρχής για το "Χριστουγεννιάτικο χωριό" της.

Απάντηση Λαγδάρη, στην απάντηση Μανώλα στην απάντηση Λαγδάρη, στην επιστολή Μανώλα.

Αγαπητές/οί συνδημότισσες συνδημότες, μένω έκπληκτος με την εμμονή του δημάρχου κ. Μανώλα να παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε στο δήμο την 31-08-2019 λίγο πολύ ως «καμένη γη».

Θέλει τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα ο Δήμος Κατερίνης.

Την πρόθεση να πάρει και να αξιοποιήσει τα "άδεια" στρατόπεδα που βρίσκονται εντός ορίων του Δήμου Κατερίνης μετέφερε στον Υπουργό Άμυνας ο Δήμαρχος Κατερίνης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(10-25, 12-25,12-25)

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ"

Και το OSCAR του "καλύτερου" οδηγού πηγαίνει στον...


Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά, που θα δώσουμε το βραβείο του "καλύτερου" οδηγού για τις "επιδόσεις" του την χθεσινή ημέρα στην πόλη της Κατερίνης.

Και μία ακόμη καταξίωση του συμπολίτη μας συνθέτη ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ.

Η κορυφαία, παγκοσμίως, φλαουτίστα Iwona Glinka, βραβεύτηκε από την Akademia Music Awards για το καλύτερο κλασικό άλμπουμ «WAW» του 2019 που συμμετέχει με ένα έργο του για σόλο Φλάουτο, το ''Feelings and emotions'', και ο συμπολίτης μας συνθέτης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ.

Δεν την λες και ωραία εικόνα...

Σχεδόν όλοι που ήταν χθες στην παρέλαση για την απελευθέρωση της Κατερίνης την είδαν, περισσότεροι την βλέπουν καθημερινά.

4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

10Η ΚΑΣΤΑΝΟΓΙΟΡΤΗ 2019 - Π. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Για μία ακόμη χρονιά και με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η Καστανογιορτή 2019 στον Π. Παντελεήμονα την Κυριακή 13/10/2019.

Ανακοίνωση συμπαράστασης – στήριξης του αγώνα κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας ανεμογεννητριών στην Καρυστία και σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα στο πλαίσιο του γενικότερου ξεπουλήματος της χώρας σε ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα, που υλοποιείται τα τελευταία 10 μνημονικά χρόνια, εντάσσεται και η επιθετική εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά της χώρας μας.

Ο λαθροεποικισμός μείζων εθνική απειλή.

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η Αμερική πρόδωσε ωμά, ψυχρά και κυνικότατα τους Κούρδους συμμάχους της κατά του ISIS στη Βόρεια Συρία...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θέμα: «Διορισμοί 4500 Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης»

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ

Πατάμε πάνω στις δυο απεργιακές μάχες 24 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη που πέταξαν στα σκουπίδια τους σχεδιασμούς κυβέρνησης, εργοδοτών και της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που οι εργαζόμενοι ονόμασαν συνδικαλιστική μαφία, να περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα χωρίς να κουνηθεί φύλλο» τονίζουν και προσθέτουν:

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου καθαρίζουμε την παραλία Αλυκής Κίτρους!

Κάλεσμα για συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Αλυκής Κίτρους απευθύνει και πάλι ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου, για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

614 - Ο βασιλιάς Χλωτάριος Β΄ εκδίδει το Έδικτο του Παρισιού (Edictum Chlotacharii), με το οποίο προστατεύονται τα δικαιώματα των Φράγκων ευγενών...

Γιορτάζουν σήμερα:

ΛΟΥΚΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 17 Οκτωβρίου 2019