Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Επιτυχημένη η χθεσινή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη" ! Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ του Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ.


Επιτυχημένη η χθεσινή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς "Μελίνα Μερκούρη" ! Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ του Φάνου Ναθαναήλ σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ. Οι παραστάσεις συνεχίζονται και στην Κατερίνη! Καθημερινές για τα σχολεία, και μια μεγάλη παράσταση για το κοινό στις 31 Ιανουαρίου 2016 στις 7:00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο "Εκάβη". Σας περιμένουμε!

Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ BRANDSTATER ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)


ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κλιμακιο του ΚΚΕ στα μπλόκα αγωνιζομενων αγροτων στην Κατερίνη


*Το δελτίο τύπου είναι του γραφείου τύπου της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.
Η απουσία τόνων στο κείμενο δεν οφείλετε σε εμάς, έτσι μας το έστειλαν έτσι το βάλαμε...
Υποθέτουμε ότι οι καλοί φίλοι του ΚΚΕ που μας έστειλαν το κείμενο απλά ξεχάσαν να βάλουν τόνους σε... όλο το κείμενο και δεν το έκαναν επίτηδες για να ασχολούμαστε εμείς με τις ώρες για να το διορθώσουμε!

Κλιμακιο του ΚΚΕ με επικεφαλης τον βουλευτη Θεσσαλονικης σ.Δελή επισκεφθηκε δυο μπλόκα αγωνιζομενων αγροτων στην περιοχη της Κατερινης, σήμερα Κυριακή 24-1-2016.
Ο βουλευτης εξεφρασε την συμπαραστασή του ΚΚΕ στα δικαια αιτηματα των αγροτων. Ενημερωσε τους αγροτες οτι το ΚΚΕ κατεθεσε επικαιρη ερωτηση στη βουλη για τα αιτηματα τους. Τονισε την αναγκη κοινου αγωνα ολων των λαικων στρωματων εναντια στην αντιλαικη πολιτικη της κυβερνησης και της Ευρωπαικης Ενωσης.

Η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας στην Paralia Katerinis Olympus Riviera…



Στην Ελλάδα της κρίσης της φτώχειας και της πείνας όπου οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και το «κοινωνικό» κράτος, το Επιμελητήριο Πιερίας έδωσε το μήνυμα της ελπίδας για ανάκαμψη, ανάπτυξη και ευημερία!!!

Πως; Δείτε τις φωτογραφίες...

Έφθασε πριν από λίγο το ιατροφαρμακευτικό υλικό από την Γερμανία στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.


Έφθασε πριν από λίγο το ιατροφαρμακευτικό υλικό από την Γερμανία στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Προσφορά Γερμανών πολιτών, Ελλήνων μεταναστών και εθελοντικών οργανώσεων από την Γερμανία.
Αναλυτικό ρεπορτάζ (φωτογραφίες-βίντεο) αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


 Η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Πιερίας (Α.Γ.Ε.Π.) ανέλαβε πρωτοβουλία ενίσχυσης του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κλήθηκαν οι γονείς και οι αθλητές να συγκεντρώσουν διάφορα είδη (τρόφιμα, παιδικά παιχνίδια, ρούχα κ.ά.), τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» και του Καταστήματος Ενδυμάτων «Άγιος Ιωάννης Ελεήμων».

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (φωτογραφίες)



ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

 Μέσα  σε μία ευχάριστη, όμορφη και θερμή ατμόσφαιρα ο σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Περίστασης πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστή ταβέρνα της πόλης της Κατερίνης.
Ο Διευθυντής Κων/νος Παπανικολάου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη και αγάπη.
Το φλουρί πέτυχε ο συνάδελφος Δημήτριος Ντόβας και πήρε το αντίστοιχο δώρο. Ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα,  κλείνοντας  έτσι την πετυχημένη και ωραία εκδήλωση.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να υλοποιήσει τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες όλων μας γεμάτη επιτυχίες.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ του ΚΚΕ για τα προβλήματα των Αγροτών Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κάλπικες αποδείχτηκαν οι υποσχέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πολλά και μεγάλα τα ψέματα της προς την αγροτιά.
Τα άγρια, σκληρά μέτρα που ξεκληρίζουν βίαια τους μικρομεσαίους αγρότες που έχουν απομείνει, ταχύτατα τα προωθεί η κυβέρνηση, αν και πριν 7 μήνες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα χαρακτήριζε μέτρα-ταφόπλακα για τον αγροτικό τομέα, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου.
Ακριβώς αυτά τα εξοντωτικά μέτρα που εξυπηρετούν το στρατηγικό στόχο της ΕΕ και γι’ αυτό πάνε αγκαλιά με την ΚΑΠ, υιοθέτησε και υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τσακίζοντας την μικροκρομεσαία αγροτιά.

 

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Πιερίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Φωτογραφίες)


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Αποστράτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας.

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ".
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαδόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε και έθεσε τους στόχους του Συνδέσμου για την νέα χρονιά. Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στους παρευρισκόμενους καθώς και στα μέλη του Συνδέσμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκών Νομού Πιερίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του


Σε μια λιτή εκδήλωση αλλά σε θερμή ατμόσφαιρα ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξκών Νομού Πιερίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του στο ξενοδοχείο "ΟΡΦΕΑΣ" της πόλεώς μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Νομού κύριος Κουκοδήμος Κων/νος, η Αντιπεριφερειάρχης Νομού Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία, ο Δκής και Υδκής της XXIV Τ/Θ Ταξιαρχίας κύριος Τσώνος Ιωάννης και Χατζησαββίδης Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του αστυνομικού Δντού Πιερίας, καθώς και μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. (ΒΙΝΤΕΟ) (Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό)


ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Κλιμάκιο του Π.Α.ΜΕ.  Πιερίας  επισκέφτηκε  τους αγρότες στα μπλόκα της Κατερίνης μοιράζοντας την ανακοίνωση αλληλεγγύης στο αγώνα  των αγροτών. Το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ περιόδευσε ανάμεσα στα μπλόκα  των αγροτών συζητώντας με πολλούς αγρότες για την  κατάσταση που διαμορφώνεται σήμερα  ως αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσαν όλα τα προηγούμενα  χρόνια οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου, και η σημερινή  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επίσης συζητήθηκαν τα νέα μέτρα που θέλει να πάρει η κυβέρνηση, τα οποία θα είναι η ταφόπλακα για τους  φτωχούς και μεσαίους αγρότες, αφού θα τους οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό και τη χρεοκοπία.

Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της δράσης 2.3 Β «Ολοκληρωμένη Διαχείριση στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων»του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013 για το έτος 2013


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της 1ης πρόσκλησης της δράσης 2.3Β «Ολοκληρωμένη διαχείριση στην παραγωγή σακχαροτεύτλων» για το έτος 2013.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής έως και τις 29-01-2016. Πληροφορίες: Σοφία Θεοδωρίδου Γεωπόνος της Δ/νσης, τηλ. 2351351256.
Η Προϊσταμένη της Δ/νσης

Παρουσίαση του επετειακού λευκώματος ΄΄OLYMPUS MARATHON ΄΄2004-2015 την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο CAVO OLYMPO στην Πλάκα Λιτοχώρου

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡ.ΦΕ.Ο.


  Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών συναντήσεων και επαφών με πρόσωπα του δημόσιου βίου και κοινωνικούς φορείς, τα μέλη της διοίκησης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ Γρηγόρης Παπαχρήστος (πρόεδρος) και Χάϊδω Παπαχατζή (μέλος) συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο.

"Η πιο όμορφη μέρα" του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ, ξεκινάει τις παραστάσεις της για τα σχολεία της πόλης μας!


Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "ΑΥΛΑΙΑ" στην προσπάθεια του να συμβάλλει ουσιαστικά, παρουσιάζει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ "Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ" του ΦΑΝΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ σε σκηνοθεσία ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛ για τα 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ από του Άγγλους.

          Οι μαχητές του αγώνα στρατολογήθηκαν μέσα από κατηχητικά, σχολεία, θρησκευτικές οργανώσεις, ξεχύθηκαν στους δρόμους με την γαλανόλευκη σημαία δηλώνοντας έτσι την αποφασιστικότητα τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
          Είναι ένα έργο καθαρό, γνήσιο πέρα για πέρα. Δεν υπάρχει τίποτα το περιττό, το φλύαρο που να θολώνει την διαπεραστικότητα του έργου. Καμία διδαχή κανένα κήρυγμα. Το μήνυμά του αναπηδά απ' τα πρόσωπα και τα γεγονότα μόνο. Γεγονότα που καθορίζουν την συμπεριφορά των χαρακτήρων. Σύγκρουση ιδεών, θέσεων και απόψεων αναποδογυρίζουν ολόκληρη την οικογένεια. Η σύγκρουση των αντιθέσεων παράγει μία σύνθεση εκπληκτικής διαύγειας, όπου ο καθένας μπορεί να διακρίνει τη διαλεκτική κίνηση της Ιστορίας.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται σε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων



Επιτέλους έπιασαν τα καθάρματα που τηλεφωνούσαν άγρια μεσάνυχτα ηλικιωμένους και τους έλεγαν παραμύθια ότι κινδυνεύουν τα παιδιά τους και τους ζητούσαν χρήματα.
Μπράβο στα παλικάρια της αστυνομίας που πέρασαν βραχιολάκια στα καθάρματα.
Άραγε πριν τους πάτε φυλακή θα μπορούσαν να τους επισκεφτούν τα παιδιά των ηλικιωμένων που εξαπατήθηκαν;
Έτσι απλά για να... μιλήσουν μαζί τους!
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον...

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας:

28 Ιανουαρίου 2015-28 Ιανουαρίου 2016. Τα γενέθλια μας. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα!


Ένας χρόνος «ΑΛΗΘΕΙΑ». 
Ένας χρόνος ζωής. 
Συντονιστείτε στις 28 Ιανουαρίου στην «ΑΛΗΘΕΙΑ». 
Αξίζει τον κόπο! 

Καλημέρα. Κυριακή σήμερα 24 Ιανουαρίου 2016


Τελικά ο Μάρδας δεν μας ήρθε...


Δεν έγινε τελικά η συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος δεν... εμφανίστηκε ούτε στην κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Πιερίας που ήταν καλεσμένος.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι έπρεπε να πάει στο Ισραήλ. 
Η επίσημη...
Κάτι που εκνεύρισε αρκετούς στην Πιερία, και μάλιστα δικαιολογημένα...