Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κλιμακιο του ΚΚΕ στα μπλόκα αγωνιζομενων αγροτων στην Κατερίνη


*Το δελτίο τύπου είναι του γραφείου τύπου της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.
Η απουσία τόνων στο κείμενο δεν οφείλετε σε εμάς, έτσι μας το έστειλαν έτσι το βάλαμε...
Υποθέτουμε ότι οι καλοί φίλοι του ΚΚΕ που μας έστειλαν το κείμενο απλά ξεχάσαν να βάλουν τόνους σε... όλο το κείμενο και δεν το έκαναν επίτηδες για να ασχολούμαστε εμείς με τις ώρες για να το διορθώσουμε!

Κλιμακιο του ΚΚΕ με επικεφαλης τον βουλευτη Θεσσαλονικης σ.Δελή επισκεφθηκε δυο μπλόκα αγωνιζομενων αγροτων στην περιοχη της Κατερινης, σήμερα Κυριακή 24-1-2016.
Ο βουλευτης εξεφρασε την συμπαραστασή του ΚΚΕ στα δικαια αιτηματα των αγροτων. Ενημερωσε τους αγροτες οτι το ΚΚΕ κατεθεσε επικαιρη ερωτηση στη βουλη για τα αιτηματα τους. Τονισε την αναγκη κοινου αγωνα ολων των λαικων στρωματων εναντια στην αντιλαικη πολιτικη της κυβερνησης και της Ευρωπαικης Ενωσης.


Σημειωσε την διαφοροποιηση του ΚΚΕ ,που μονο αυτο απο τα κομματα της βουλης , οχι μονο δεν ψηφισε το 3ο μνημονιο που προωθει τα αντιλαικα μετρα αλλα και αγωνιζεται για την εξοδο της χωρας μας απο την ΕΕ, η πολιτικη της οποιας (ΚΑΠ) καταστρεφει τους μικρομεσαιους αγροτες.
Αποκαλυψε την εξαπατηση οσων μιλουν για "εθνικη παραγωγη" ενω ταυτοχρονα υποστηριζουν την παραμονη μας στην ΕΕ και τον καπιταλιστικο δρομο αναπτυξης.
Απο τη μερια των αγροτων εκφραστηκε η ευχαριστησή τους για την επισκεψη και τη συμπαρασταση του ΚΚΕ.
Ακολουθησε διαλογος για τα αγροτικα προβληματα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ