Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το δεύτερο single με στίχους του συμπολίτη μας Νίκου Χαλεπλή. "Τη νύχτα πάντα χάνεσαι"

Κυκλοφόρησε το δεύτερο single "Τη νύχτα πάντα χάνεσαι" του Μανώλη Ζαρίμη με στίχους του συμπολίτη μας Νίκου Χαλεπλή, από το LP με τίτλο "Σταθμός".

Ο Αγιασμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τέλεσε σήμερα το απόγευμα τον Αγιασμό για την νέα χρονιά, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο.

Συζητάμε για το Νερό! Την Κυριακή 29 Σεπτ. ώρα 11:30 στη Ν. Τραπεζούντα

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ). Έναρξη δημόσιου διαλόγου για την ορθολογιστική διαχείριση των υδάτινων πόρων στον τόπο μας.

Ο Δήμος Κατερίνης καθάρισε την παιδική χαρά από τα χόρτα!

Είχαμε γράψει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" στις 21 Σεπτεμβρίου για μια παιδική χαρά στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Κατερίνη που ήταν "πνιγμένη" από τα χόρτα.

«Και πάντα απ’ τον Θεόν μας μιαν κλωστή μονάχα μας χωρίζει»

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Η Κριστίν Λαγκάρντ άφησε ξαφνικά να ξεφύγουν το έρκος οδόντων της, σημεία και τέρατα που συγκροτούν το μέγα έγκλημα, επί του παρόντος χωρίς τιμωρία, και τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία, ακόμη χωρίς κάθαρση.

Αυτοψία του Δημάρχου Κατερίνης στο παραλιακό μέτωπο, με αφορμή τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης και ειδικότερα, στον Κορινό, την Παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή, περιοχές όπου στη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης χθες το απόγευμα, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποίησε σήμερα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 5,7 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ - 16.077 ευρώ στην Πιερία

Αποζημιώσεις ύψους 5.708.203,81 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, σε 5.308 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής σε ηλικιωμένο ζευγάρι στην Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (24 Σεπτεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Το νέο πρόγραμμα του Viva 88,3 fm

Το καλοκαίρι έφυγε και δεν το πήρε η βροχή λέει το γνωστό τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια! Εμείς μαζέψαμε τα κουβαδάκια και τα μπρατσάκια μας από τις όμορφες παραλίες της Πιερίας και ετοιμαζόμαστε για τη χειμερινή ραδιοφωνική σεζόν!

Οι τελευταίες εξελίξεις για τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, συνάντηση είχαν χθες στην Αθήνα οι βουλευτές μας της ΝΔ με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια με βασικό θέμα τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.


ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7/7/2019

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος

Θα ξεκινήσω διασαφηνίζοντας τη λέξη δεδομένα του τίτλου μου. Τα δεδομένα που θα απασχολήσουν το άρθρο μας είναι τα: (το ΧΡΕΟΣ της χώρας μας, το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και η Α.Α.Δ.Ε.).

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου στις Αναπτυξιακές Ηλικίες

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 (στις 9:00 το πρωί), στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσο, θα υλοποιηθεί το Σεμινάριο για την Επιμόρφωση των Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών (Υποδομές Ποδοσφαίρου).

ΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +

Εγκρίθηκε για το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης χρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus με τίτλο “Be enthusiastic, search the treasure”.

Εγώ όχι, οι άλλοι ναι ...δεν με αρέσει, αλλά εντάξει...


Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 8.30΄ μέχρι τις 14.00΄ θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Κλειδώθηκαν έξω από την ΔΕΥΑ Κατερίνης (ξανά...) οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας!

Τις πόρτες κλειστές βρήκαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ!


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Η μάχη του Στάμφορντ Μπριτζ σηματοδοτεί το τέλος των επιδρομών των Βίκινγκ στην Αγγλία.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2019