Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Εμάς δεν μας πήραν τηλέφωνο...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, το 69,8% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της επιδίωξης έναρξης διαλόγου με την Τουρκία για αποκλιμάκωση της έντασης.

Αντί να ζητάνε την παραίτηση του, μιλάνε μαζί του...

Όπως μας ενημερώνει το Υπουργείο Εξωτερικών στο twitter, ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική συζήτηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.


Ο Χατζόγλου και το σχολείο (Από τον Πόντο στην Κατερίνη)

γράφει η Σοφία Ελευθεριάδου*

Φέτος το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να διαβάσω το βιβλίο της Αντιγόνης Καμπέρου «Πόντος: Άνεμος ευδαιμονίας-Θύελλα οδύνης» των εκδόσεων Ινφογνώμων (Αθήνα, 2019).

«Παγίδες» στην ΠΕΟ στο κομμάτι Π. Ελευθεροχώρι-Αιγίνιο

Παγίδες στο κέντρο του οδοστρώματος κρύβει ο δρόμος που οδηγεί από το Παλιό Ελευθεροχώρι στο Αιγίνιο ακριβώς στο σημείο που είναι η μεγάλη στροφή.

Δεν θα γίνει το φιλικό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ακυρώνεται το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό της ομάδος μας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στα Γιαννιτσά, λόγω προβλήματος της τοπικής ομάδας.

Αυτός λέει, ψάχνει τη ρεβάνς. Εμείς;

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Έχει απόλυτο δίκαιο η πρώην Πρύτανης Μαρία Νεγρεπόντη – Δελιβάνη στην επισήμανσή της ότι: «Η Τουρκία έντυσε τον επεκτατισμό της στις ελληνικές και κυπριακές θάλασσες με την επίκληση τών δήθεν δικαιωμάτων της, που απέρρεαν από την φαντασίωση της “γαλάζιας πατρίδας”.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Αύγουστο του έτους 2020...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Αύγουστου 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου του 2020, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 508 άτομα. Συγκεκριμένα:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο στον Δήμο Κατερίνης

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα έχουμε αύριο Κυριακή 6/9/2020 στον Δήμο Κατερίνης από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι όπως μας ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή...

Με το... Κόσοβο θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην σελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος: "Η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου." Παρόλα αυτά, θα παίξουμε ποδόσφαιρο μαζί τους...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1590 – Ο στρατός του Αλέξανδρου Φαρνέζε αναγκάζει τον Ερρίκο Δ΄ της Γαλλίας να άρει την πολιορκία του Παρισιού.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος και σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2020