Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΤΡΗ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΝΙΚΟ ΠΑΤΡΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ.

Απορίες (χαζές βέβαια...)

Τώρα που η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη θα είναι τζαμί, και αφού τελειώσει η ιστορία με τον κορονοϊό, θα συνεχίσουν οι Έλληνες να πηγαίνουν εκδρομές εκεί;

Συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις Δίας Δίου και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

"Τζαμί" και με την βούλα η Αγία Σοφία

"Καρπωνόμαστε" σιγά σιγά την ανυπαρξία της εξωτερικής-εθνικής μας πολιτικής και του δόγματος "δεν διεκδικούμε τίποτα".

Εκδήλωση του ΚΚΕ στο Πάρκο Κατερίνης

ΚΑΛΕΣΜΑ της Τ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ στην εκδήλωση με τίτλο: "Οι αλύγιστοι της ταξικής πάλης και η ανυποχώρητη πάλη του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό".

Μιχάλης Γεωργιάδης: Το Δημοτικό Ραδιόφωνο, το «κούνημα του δακτύλου» από τον κ. Γκούνα και η επιδεικτική αδιαφορία για την ουσία

Χθες παρουσίασα με δελτίο τύπου τις προτάσεις μου για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, στο δ.σ. του οποίου συμμετέχω. Εν συντομία αυτές ήταν:

Δεν παραχωρεί χώρους για πανηγύρια ο Δήμος Κατερίνης λόγω κορονοϊού

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει πως στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων πρόληψης λόγω του Covid-19...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΝΕΟ Δ.Σ.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Πιερίας συγκροτήθηκε σε σώμα και προέβη στην εξής κατανομή αρμοδιοτήτων :

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη

Έχει αναρτηθεί στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο και έχει τεθεί προς διαβούλευση για τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 14-7-2020, η τροποποιημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας ΤΕΚΑΛ ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για το έργο των ανεμογεννητριών στους Πέντε Πύργους στο Δάσος της Μηλιάς, Πιερίας.

Πανήγυρις στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην περιοχή του Λιτοχώρου

Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για τις διακοπές υδροδότησης από την ΔΕΥΑΚ σε όσους δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ερώτηση υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσουπέης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ απάντηση για αυτό το θέμα έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αστέριος Μπουσνάκης.

Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για την Αστική Σχολή και το αρχοντικό Τσαλόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερώτηση για την μη παραχώρηση δημοτικών κτιρίων της Κατερίνης, όπως η Αστική Σχολή, το Κέντρο Τεχνών "Εννέα Μούσες" (αρχοντικό Τσαλόπουλου) σε πολιτικά κόμματα, δημοτικούς συνδυασμούς, σωματεία και συλλόγους...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1190 - Γ΄ Σταυροφορία: Ο Φρειδερίκος Α΄ Βαρβαρόσσα πνίγεται στον ποταμό Σάλεφ ενώ κατευθυνόταν με το στρατό του προς την Ιερουσαλήμ.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 10 Ιουλίου 2020