Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

1 Σεπτεμβρίου βάζουν μπρος οι ακαδημίες στίβου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας ξεκινά στις 1 Σεπτεμβρίου 2021 την λειτουργία ακαδημιών στίβου με τμήματα παιδιών από 4 ετών και πάνω.

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (παράρτημα Κατερίνης) για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ), με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν με την αποχώρηση των Αμερικανικών -- ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και την επικράτηση των Ταλιμπάν...

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Στις 1 Σεπτεμβρίου η έναρξη προετοιμασίας

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινάει το αντρικό τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ (χειροσφαίριση) την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική χρονιά στο Β΄ ΔΑΚ...

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 27ης Αυγούστου 2021 μέχρι και τη 15 η ώρα της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, στο γήπεδο Σβορώνου η έναρξη της προετοιμασίας

Νέο ξεκίνημα για τις «Πιερίδες Μούσες» που επιστρέφουν στο γήπεδο και ξεκινούν την προετοιμασία τους στην ομάδα ποδοσφαίρου και στην Ακαδημία Κοριτσιών.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Κλειστή την Τρίτη 31/08 η οδός Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ

Λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων παρεμβάσεων της ΔΕΥΑΚ στην οδό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης»...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 και ιδιαιτέρως την Κουσίδου Άννα, αθλήτρια του τμήματος κωπηλασίας!

Αμετανόητη η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να είναι ο δυνάστης και καταστροφέας των Ελλήνων!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *

Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει αμετανόητη να εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες, να μη σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ομοιάζει με τις χειρότερες δικτατορίες που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα!

Η απάντηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Δήμαρχο Κατερίνης για την Νέα Περιφερειακή Οδό Κατερίνης

Απάντηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε σχετικό ερώτημα που αφορά τις υπολειπόμενες εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Κατερίνης, που υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΚΜ και χωροθετείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (26 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Εργαστήρι Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων ΟΡ.ΦΕ.Ο. - ΑΣΤΡΑΨΕ ΞΑΦΝΟΥ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

Ο κορυφαίος θεατράνθρωπος και ιδρυτής του Θεάτρου Τέχνης, Κάρολος Κουν, σε μια αποστροφή του λόγου του είχε τονίσει:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κώστα Κουκοδήμου για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αναμένεται Ανασχηματισμός! Ε, και;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Τελευταίο Σαββατοκύριακο του «καυτού» (με όλες τις σημασίες του όρου) Αυγούστου, τελειώνουνε οσονούπω οι διακοπές για όσους είχαν την οικονομική ευχέρεια να τις κάνουν και άρχισαν να φουντώνουν και πάλι τα σενάρια για έναν πιθανό επικείμενο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 27η Αυγούστου είναι η 239η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (240η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 126 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 27 Αυγούστου 2021