Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στον 10ο Ημιμαραθώνιο KATERINI RUN 2019

Την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε o 10ος Ημιμαραθώνιος με τον τίτλο "KATERINI RUN 2019".

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού του Συλλόγου μας, προσκαλείστε σαν μέλη του, να λάβετε μέρος στις εργασίες της τακτικής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης...

Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προς τους γονείς του Δήμου Κατερίνης


Σάββατο 9 Μαρτίου ομιλία με θέμα : Αρωματικά φυτά και μικροί καρποί - Κοινοτική - Τοπική ανάπτυξη με τοπικά - ενδογενή μέσα- πόρους

Το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, στις 18.30, στο κέντρο ΕΚΑΒΗ, στην Κατερίνη, η οικολογική ομάδα ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ οργανώνει μια ακόμα από τις τακτικές συναντήσεις συζητήσεις με θέματα:

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 43-67

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 43-67 του Φίλιππου Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το γλέντησαν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Πιερίας

Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του κέντρου Ελιά.

Κάλεσμα από την "Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης" σε διαμαρτυρία κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών". Κυριακή 10/3/19, Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνη.


Εκπαιδευτική-Ενημερωτική επίσκεψη της Δ/νσης Δασών Πιερίας στο Δημοτικό Σχολείο Καρίτσας, για το ΔΑΣΟΣ

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας, αποτελούμενο από την κ. Άννα Μπατσαρά-Δασοπόνο και Παιδαγωγό και από τον κ. Ιωάννη Γραμματικόπουλο-Δασοφύλακα, πραγματοποίησαν στις 01-03-2019 εκπαιδευτική - επιμορφωτική επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Καρίτσας...

Αυτοδιοίκηση σημαίνει Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

Του Ευαγγελόπουλου Ναούμ, εκπαιδευτικού

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες & αγαπητές συμπολίτισσες.

Εδώ και αρκετό καιρό πληροφορούμαστε ότι πολλοί από εμάς αποφασίζουν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας - 8 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΤΑ ΕΞΙ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2019


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πιερίας εκφράζει την ειλικρινή θλίψη στην συνάδελφο Μαρία Κοκκίνου, για την άδικη απώλεια του γιου της και συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ : Νέα ρύθμιση 120 δόσεων για τις ασφαλιστικές οφειλές

Η τελευταία δεκαετία υπήρξε οικονομικά και κοινωνικά πολύ δύσκολη για το σύνολο της κοινωνίας και της οικονομίας και ιδιαίτερα για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που βίωσαν την συνεχή πτώση του τζίρου τους εξαιτίας της κατακρήμνισης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και της συνεχής αύξησης των φόρων και των υποχρεώσεων.

Εκπαιδευτική εκδρομή της ΣΤ΄ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αθήνα.

Εκπαιδευτική εκδρομή πραγματοποίησε η ΣΤ΄ τάξη του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην Αθήνα το τριήμερο 28 Φεβρουαρίου - 1/2 Μαρτίου 2019.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

Πρότυπος Δήμος η Κατερίνη σε θέματα ασφαλείας του διαδικτύου Εποικοδομητική συνεργασία με το «CSI Institute»

Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητες – Φαινόμενα Εποχής» από τον Δήμο Κατερίνης και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια «CSI Institute» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο κατάμεστο από άτομα όλων των ηλικιών, Συνεδριακό Κέντρο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ. Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 1ου ΕΠΑ. Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ. Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Κατερίνης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη, την οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στη διευθύντριά τους κ. Κοκκίνου Μαρία και στην οικογένειά της για τον αδόκητο χαμό του γιου τους Ιωάννη (Τζόνι) Μυστακίδη.

Καθαρισμός αντιπλημμυρικής τάφρου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σε καθαρισμό της αντιπλημμυρικής τάφρου, «Βύθισμα-Σμίξη», προχώρησαν συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Τροχαίο με έναν 26χρονο νεκρό σήμερα στην Χράνη

Σήμερα (4 Μαρτίου 2019) και ώρα περίπου 01.25 στο 90ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης στην περιοχή της Χράνης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός...

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας που θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη).

Επαναληπτικοί αγώνες ΕΠΣ Πιερίας - Ημιτελική φάση κυπέλλου (Αγώνες-Διαιτητές)

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου, φίλου και επιτίμου μέλους του Σωματείου Βρούζου Βασιλείου για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Νομική Πληροφόρηση και Ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής ανέργων και εργαζομένων

"Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" - Ημερίδα από την Επιτροπή Διαιτησίας την ΕΠΣ Πιερίας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα ΄΄ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ΄΄ την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 17:30 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης στο 1ο όροφο.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ (ΦΩΤΟ)

Το καθιερωμένο εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια ΑΝΤΑΜΩΜΑ των διαμενόντων με τους απανταχού δημότες του Δίου Πιερίας, πραγματοποιήθηκε και φέτος με την παρουσία και πολλών επισκεπτών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

852 - Ο Κροάτης πρίγκιπας Τρπιμίρ Α΄ εκδίδει ένα έγγραφο με την πρώτη γνωστή αναφορά του ονόματος των Κροατών σε κροατικές πηγές.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 4 Μαρτίου 2019