Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Αποτελέσματα του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ

«Ήταν ωραία τα διηγήματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού πάλι με την άνοιξη» παραφράζοντας τους στίχους του νομπελίστα ποιητή Σεφέρη, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος και τους νικητές στις 4 κατηγορίες.

Δεν είναι αγράμματοι οι δάσκαλοι. Αγράμματοι είναι οι συνδικαλιστές και το κράτος

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός *

«Όταν οι εχθροί σου θα έχουν ξεμάθει την ορθογραφία τους, να ξέρεις ότι η νίκη πλησιάζει» (Βλαντιμίρ Βολκόφ, Ρώσος λογοτέχνης)

Συλλαλητήριο πολιτών στην πλατεία Ηρώων στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συλλαλητήριο από πολίτες πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων στην Κατερίνη.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ για την εθελοντική αιμοδοσία

Καιρός καραντίνας, διαδικτυακή γυμναστική συντήρησης και αγωνιώδης αναμονή για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Ενημέρωση για παροχή εκπτώσεων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ & παράταση καρτών λόγω Covid-19

Το Εργατικό μας Κέντρο ενημερώνει τους εργαζομένους του Νομού Πιερίας που μετακινούνται με το σιδηρόδρομο στη γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη και στους ενδιάμεσους σταθμούς...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2020: ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της οικογένειας βρίσκει την Ελλάδα στην 2η χειρότερη θέση στην Ευρώπη, σχετικά με τη φορολογική επιβάρυνση της μέσης Ελληνικής οικογένειας, μισθωτών με παιδιά και με τη δημογραφική της κατάρρευση σε πλήρη εξέλιξη.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη...

Κατεδαφίστηκαν επικίνδυνα και ετοιμόρροπα κτίσματα στην Ολυμπιακή Ακτή

Ικανοποιήθηκε ένα αίτημα δεκαετιών κατοίκων & φορέων τουρισμού του οικισμού. Σε εξέλιξη εργασίες καθαριότητας και εξωραϊσμού στο παραλιακό μέτωπο.

Εξιχνίαση απάτης στην Πιερία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος ημεδαπής...

Εξιχνίαση απάτης στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού...

Τα μέτρα της κυβέρνησης για το κορωνοϊό βάζουν "ταφόπλακα" στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες αθλητών


Ομαδικά αθλήματα όπως το χάντμπολ και το μπάσκετ αλλά και ατομικά όπως η πάλη και το τάε κβο ντο, είναι αυτά που πλήττονται περισσότερο από όλα.

Δώρο βιβλία σε βιβλιοθήκες Γυμνασίων-Λυκείων της Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης: Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εμπλουτίζει με εκδόσεις τοπικών φορέων τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Γυμνασίων & Λυκείων

210 tablets σε μαθητές Δημοτικών σχολείων της Κατερίνης

210 tablets στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων παρέδωσε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης

Εναέριοι εμβολιασμοί κατά της λύσσας στην Πιερία.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 18/05/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 26/05/2020 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
 

Η ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα…

Με την επιστροφή της Γ’ Λυκείου στις αίθουσες και το προσεχές άνοιγμα των σχολείων για τις υπόλοιπες τάξεις, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές αλλά και εργαζόμενοι στα σχολικά συγκροτήματα έρχονται αντιμέτωποι με τα οξυμένα προβλήματα που ανέδειξε η πανδημία, αλλά και με τις ελλείψεις που υπάρχουν στα σχολεία και την εκπαίδευση συνολικά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Καλείστε να συμμετέχετε στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 με ώρα έναρξης 18.00 για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΧΙΛΛΙΟΣ
ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 15 Μαΐου 2020