Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ για την εθελοντική αιμοδοσία

Καιρός καραντίνας, διαδικτυακή γυμναστική συντήρησης και αγωνιώδης αναμονή για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Δύσκολη περίοδος για τα ομαδικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, που όλα σταμάτησαν ξαφνικά και η επανεκκίνηση φαίνεται να είναι ένας γόρδιος δεσμός, ο οποίος όμως δεν επιδέχεται απότομης λύσης επαναφοράς στην προηγούμενη κατάσταση.

Μέσα σ αυτό το κλίμα αναμονής η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας ανταποκρινόμενη στο κίνημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων αίματος, κάλεσε τα σωματεία και κάθε εθελοντή σε αιμοδοσία το πρωί της Πέμπτης 14 Μαΐου 2020, στο αθλητικό της κέντρο στην Νέα Έφεσο.

Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν και οι Πιερίδες Μούσες, αφού πάντα το Σωματείο είναι ενεργό και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Το παρόν έδωσε η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παρασκευή Ζιώγα και η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα η οποία μάλιστα ως εθελοντής αιμοδότης, έδωσε και αίμα.

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών συγχαίρει την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας για αυτή την πολύτιμη πρωτοβουλία και πράξη κοινωνικής προσφοράς και δηλώνει πάντα συμμετοχή και συνέργια σε κάθε ανάλογη δραστηριότητα.