Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Για τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Πομπέο

Η αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα “αναβάθμιση” της εμπλοκής της χώρας στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, που έχουν μετατρέψει την ευρύτερη περιοχή σε “μπαρουταποθήκη”.

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Δίου-Ολύμπου για το διάστημα 1 Οκτωβρίου 2020 έως και 31 Οκτωβρίου 2021

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου ορίζονται για το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2020 και 31ης Οκτωβρίου 2021 οι εξής Αντιδήμαρχοι:

Σε ανάπλαση και ανάδειξη των μνημείων της πόλης προχωράει ο Δήμος Κατερίνης

Στην ανάπλαση και ανάδειξη των μνημείων της πόλης μας προχωράει ο Δήμος Κατερίνης. Πρόκειται για το Μνημείο Πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό και το Μνημείο του Αντισυνταγματάρχη Σβορώνου.

Μαθητικός Διαγωνισμός: "Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες"

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα...

Μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τους πληγέντες της Καρδίτσας από τους μαθητές του Γυμνασίου Μακρυγιάλου

Πρόσφατη θεομηνία έπληξε τον Νομό Καρδίτσας βυθίζοντας σε απόγνωση περισσότερους από 5.000 ανθρώπους που έχασαν τα πάντα, καθώς στα 25 από τα 33 χωριά έχουν καταστραφεί σπίτια και καταστήματα. Οπότε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες αποτελεί ανάγκη επιτακτική.

Εξιχνίαση κλοπής από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών...

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός “200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση-Τιμώντας τους Ήρωες του 1821” Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Με ιδιαίτερη χαρά, σας γνωστοποιούμε ότι το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνου, προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας, με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Ήρωες του 1821».

Αν είναι να βγάζετε τέτοιες ανακοινώσεις, καλύτερα να μην βγάζετε καθόλου…

Κάτω από την βάση παίρνει το Υπουργείο Εξωτερικών με την ανακοίνωση που έβγαλε για την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία.

Παιδεία… λειτουργικώς αναλφάβητη

*Του Δημήτρη Νατσιού

«Στοιχεία σοκ», έγραφαν πριν από λίγο καιρό οι εφημερίδες. «Λειτουργικά αναλφάβητοι» οι μισοί μαθητές των Λυκείων. Και τι σημαίνει λειτουργικώς αναλφάβητοι;

Στην τελική ευθεία οι αήττητες πρωταθλήτριες Κορασίδες του Πιερικού

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας βρίσκονται οι Κορασίδες του Πιερικού, καθώς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα των Κορασίδων και η ομάδα του Πιερικού υποδέχεται στην 1η αγωνιστική την ομάδα της Βέροιας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

61 π.Χ. - Στα 45α γενέθλιά του ο Πομπήιος εορτάζει τον τρίτο του θρίαμβο, για τις νίκες του εναντίον των πειρατών και το τέλος των Μιθριδατικών Πολέμων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριο καιρό με λίγη συννεφιά θα έχει σήμερα η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2020