Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Στην τελική ευθεία οι αήττητες πρωταθλήτριες Κορασίδες του Πιερικού

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας βρίσκονται οι Κορασίδες του Πιερικού, καθώς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα των Κορασίδων και η ομάδα του Πιερικού υποδέχεται στην 1η αγωνιστική την ομάδα της Βέροιας.

Η ομάδα του Πιερικού κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά πετυχαίνοντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ με 19 στις 19 νίκες!!! και 57-0 σετ!!! Οι παίκτριες του Πιερικού έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία τους ώστε να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την διατήρηση του τίτλου τους, πετυχαίνοντας το “repeat”..

Η κυριαρχία του Πιερικού στα τμήματα υποδομής αναμένεται και την φετινή χρονιά, αφού και στις παγκορασίδες αποτελούν την πολυνίκη ομάδα του θεσμού. Ο Πιερικός δείχνει με τα αποτελέσματά του πως μαθαίνεται το βόλεϊ σωστά από πολύ μικρή ηλικία, από τους καταξιωμένους και ειδικούς προπονητές του τμήματος, πως διαπαιδαγωγούνται σωστά από τους παιδαγωγούς καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δείχνει την εμπιστοσύνη των γονιών στο μεγάλο όνομα και την βαριά φανέλα του Πιερικού, φέρνοντας τα παιδιά τους στον Πιερικό.

Τα κορίτσια του Πιερικού μέσα από την σκληρή και επιστημονική δουλειά τους αναμένεται να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μια καθαρή νίκη, βάζοντας τις βάσεις από πολύ νωρίς για την υλοποίηση του στόχου τους. Τα κορίτσια του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή, αφού έχουν κατακτήσει και το πρωτάθλημα παγκορασίδων αλλά και το πρωτάθλημα των κορασίδων αναμένεται και φέτος να εκπροσωπήσουν επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης οδηγώντας το στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ