Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Επαναλειτουργία Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στις 19 Ιουνίου 2020.

ΣΕΓΑΣ : Θετική αλλά κατώτερη των περιστάσεων η στήριξη των αθλητικών σωματείων

Η ενίσχυση των αθλητικών σωματείων, που ανακοινώθηκε σήμερα, αποτελεί θετικό μέτρο, το οποίο, άλλωστε, ο ΣΕΓΑΣ είχε εισηγηθεί από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας.

Αποχή φοροτεχνικών – λογιστών από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Τους τελευταίους μήνες έχουν εκδοθεί αναρίθμητες ΠΝΠ, υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι ώστε να αποκτήσουν ισχύ και να καθοριστούν οι διαδικασίες και η εφαρμογή σειράς κρίσιμων και άμεσης προτεραιότητας ζητημάτων σχετικών με τον περιορισμό των δυσμενών επιπτώσεων που επέφερε η υγειονομική κρίση στην οικονομία και κοινωνία.

Συνέχεια ανανεώσεων και αποδεσμεύσεων στον Δία Δίου

Θα μοιράσουν... 2000 σαπούνια στην Κατερίνη

"Πλένουμε τα χέρια μας": Δράση κατά του Covid-19 - Το Σάββατο 20 Ιουνίου μοιράζουμε 2.000 σαπούνια στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Ανακοίνωση για την μη άρση της βουλευτικής ασυλίας των 54 που ψήφισαν την "Συμφωνία των Πρεσπών"

Με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων αναφέρεται στην μη άρση της βουλευτικής ασυλίας των 54 από τους 153 βουλευτές που ψήφισαν την "Συμφωνία των Πρεσπών" στις 25 Ιανουαρίου 2018 και είναι ακόμα βουλευτές.

Ο Δήμος Κατερίνης δημοπρατεί το ισόγειο κατάστημα στην ΕΚΑΒΗ

Πρόκειται για το ισόγειο κατάστημα εμβαδού 284,10 τ.μ. με αύλειο χώρο εμβαδού 695,67 τ.μ., εντός του Συνεδριακού Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης (συγκρότημα ΕΚΑΒΗ) στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν εργατικά σωματεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 16/6, στο πλαίσιο της πανυγειονομικής απεργίας που κήρυξε η ΟΕΝΓΕ.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 19/6 στις 8 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ

Όλοι την Παρασκευή 19 Ιουνίου στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 8 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών "Βασική Υποστήριξη της Ζωής"

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC. ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Συνάντηση αντιπροσωπείας γονέων και εκπαιδευτικών με τον Δήμαρχο Κατερίνης

Συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης είχε αντιπροσωπεία γονέων και εκπαιδευτικών μαζί με το Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Τσουπέη.

Γιορτάζουν σήμερα:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 17 Ιουνίου 2020