Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Θα μοιράσουν... 2000 σαπούνια στην Κατερίνη

"Πλένουμε τα χέρια μας": Δράση κατά του Covid-19 - Το Σάββατο 20 Ιουνίου μοιράζουμε 2.000 σαπούνια στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Δεν χαλαρώνουμε! Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 μοιράζουμε 2.000 σαπούνια στον πεζόδρομο της Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” με μία πρωτοβουλία συμβολικού χαρακτήρα υπενθυμίζει έναν από τους βασικότερους και απλούς κανόνες υγιεινής, ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει μας συντροφεύει, ιδιαίτερα το επόμενο χρονικό διάστημα: “Πλένουμε τα χέρια μας”!

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, από τις 11:00 έως και 13:00 μέλη της ομάδας θα μοιράσουν 2.000 σαπούνια σε διερχόμενους πολίτες στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης.

Το μήνυμα της πρωτοβουλίας είναι η σημασία του πλυσίματος των χεριών και η υπενθύμιση, πως η συνήθεια αυτή, είναι ο πιο φτηνός και αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Αναγκαστικά τα μέτρα προστασίας θα μας συντροφεύουν, όχι για κακό λόγο, το επόμενο χρονικό διάστημα. Όχι σαν κάποιο απαγορευτικό, αλλά ως συνεχής υπενθύμιση, πώς απλά μέτρα προστασίας μπορεί να βοηθήσουν, αρκεί να μην χαλαρώσουμε!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη της που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση του Σαββάτου να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας ονοματεπώνυμο και μέγεθος T-Shirt (S,M,L ή XL ) με SMS στο κινητό 698 166 51 58. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν γάντια, μάσκα και τα κίτρινα μπλουζάκια της ομάδας.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)