Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΕ 4 ΙΣΤΟΠΛΟΟΥΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER 4,7

Mε διοργανωτή το Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας LASER 4,7 στο Αίγιο από 18-21 Ιουλίου με τη συμμετοχή 155 ιστιοπλόων.

Οι κτηνοτρόφοι Αττικής ζητούν...


Κατά το ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής «Άγιος Γεώργιο» της Τετάρτης 14/7/2016, για μια ακόμα φορά επισημάνθηκε η αναποτελεσματικότητα των δομών και επιλογών της πολιτείας στην προστασία του παραγωγικού ιστού της χώρας και ιδιαίτερα στον κτηνοτροφικό κλάδο και μάλιστα στην Αττική, όπου παρατηρείτε μια επιλεκτική «προσήλωση στο γράμμα» ορισμένων υπαλλήλων και επιλογών της διοίκησης, που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά συντεχνιακής αντιμετώπισης από μια ανεξέλεγκτη γραφειοκρατία.

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: King Arthur: Legend of the Sword


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ 2016

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Αλωνίων

Θερμά  συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Γυμνασίου Αλωνίων που κατάφεραν  να διακριθούν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μαθητικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας «Company of the Year» του Junior Achievement, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Λουκέρνη της Ελβετίας, με το κορυφαίο βραβείο καινοτομίας του διαγωνισμού, το «Life Changer Signature Award» για τη δημιουργία του έξυπνου και καινοτόμου κάδου ανακύκλωσης, «Smileybin”.

- ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ- ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

 
- ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ-

ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ
Στην άκρη του κύματος ,μετράμε,
τις χαμένες μας ψυχές, 
Πίσω από φράχτες μεταλλικούς ,
κοιτάμε τις αμέτρητες σκηνές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ερώτηση του Χάρη Τζαμακλή για τον κίνδυνο απένταξης του Εθνικού Δρυμού του Ολύμπου από τον κατάλογο της Unesco.


Ο Χάρης Τζαμακλής συνέταξε και κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την οποία συνυπέγραψαν είκοσι ένας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον κίνδυνο απένταξης του Ολύμπου από το πρόγραμμα της UNESCO «Άνθρωπος και Βιόσφαιρα» (ΜΑΒ/UNESCO), σύμφωνα με την επιστολή του Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής MAB/UNESCO, που είδε προ ημερών το φως της δημοσιότητας.

Europa League: Τα αποτελέσματα των χθεσινοβραδινών αγώνων


Δείτε τι έγινε στους πρώτους προκριματικούς αγώνες του Europa League (4 Αυγούστου οι επαναληπτικοί αγώνες).

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 29 Ιουλίου 2016


Πιερικός: Ανανέωσε ο Σίμος Παπαδόπουλος-Συνεχίζονται οι επαφές

Δε χρειάστηκε πολύ ώρα να ανανεώσει ο Πιερικός με το Σίμο Παπαδόπουλο αφού η διάθεση για τη νέα συνεργασία που επισημοποιείται, ήταν διάχυτη κι από τις δυο πλευρές.
Έτσι ο έμπειρος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα της πόλης του, την οποία για μια ακόμη φορά στηρίζει με την θετική και συγκαταβατική του συμπεριφορά.

Οι συζητήσεις και οι επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Πιερικό συνεχίζονται. 
Ήδη με κάποιους από αυτούς είναι προχωρημένες αλλά οι τελικές αναφορές θα γίνουν όταν υπάρχει τελική κατάληξη και "πέσουν"οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.