Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΜΕ 4 ΙΣΤΟΠΛΟΟΥΣ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER 4,7

Mε διοργανωτή το Ν.Ο.Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας LASER 4,7 στο Αίγιο από 18-21 Ιουλίου με τη συμμετοχή 155 ιστιοπλόων.


Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, έδωσε το παρόν και σε αυτή την Πανελλήνια διοργάνωση με 4 αθλητές και αθλήτριες, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή του τμήματος κου Δημήτρη Παχούμα.
Στην κατηγορία Παίδων-Εφήβων έγιναν 7 ιστιοδρομίες στις οποίες από το Ν.Ο.ΚΑΤ. συμμετείχαν πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις  οι παίδες Βαρμπένης Ευάγγελος (43η Θέση) Ψωμιάδης Ιωάννης (65η Θέση) και Δαμδούνης Νικόλαος (106η Θέση), ενώ στην κατηγορία Κορασίδων-Νεανίδων η αθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. Πετρίδου Ειρηάννα μετά από 8 ιστιοδρομίες ,κατέλαβε την 47η θέση.
Την αποστολή συνόδεψε στο Αίγιο ο παλιός ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Νότης Καρπούζας.
 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Παράλληλα το τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ξεκινά από φέτος κλειστά τμήματα εκ μάθησης του αθλήματος της ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά. Πιο συγκεκριμένα από  27/7 λειτουργεί η Ακαδημία Ιστιοπλοΐας με τμήματα για παιδιά 7 - 13 ετών με σκάφη τύπου «OPTIMIST».
Έμπειροι προπονητές με αγάπη για τα παιδιά, εισάγουν με ηρεμία, υπευθυνότητα και σταδιακά βήματα τους νέους αθλητές στον υπέροχο κόσμο της Ιστιοπλοΐας. Διδάσκουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας με μια σειρά μαθημάτων προκειμένου το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές γνώσης του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.
Τα μαθήματα γίνονται σύμφωνα με το διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, θεωρίας και πράξης: Η θεωρία γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και η πρακτική εξάσκηση στο θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται μπροστά στον Όμιλο, συνοδεία του προπονητή με το φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος του Ομίλου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα: (Καρυώτης Κώστας 6943953661, Μπίσμπας Λάζαρος 6937331635, Παχούμας Δημήτρης 6996597003, Καρπούζας Νότης.6938818333 ).