Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Συγκίνησε ο Συνταγματάρχης Ε.Α. Γεώργιος Βαρδάκας με την δωρεά του βιβλίου του στα σχολεία της Πιερίας.

Από χθες Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 το βιβλίο του Συνταγματάρχη Ε.Α. Γεώργιου Βαρδάκα «Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος Μάχες Σεμέν Ντε Φερ Ραβινέ, Σκρα Ντι Λέγκεν Δοϊράνης, Διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου» κοσμεί τις βιβλιοθήκες των σχολείων της Πιερίας.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ‘ταξιδεύει’ στον… «Χωροχρόνο»

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, η ατμόσφαιρα στο «Άλλο… Καφενείο», στην Κατερίνη, θα γεμίσει ποίηση και αφηγήσεις μυθικές. Θα φροντίσουν γι’αυτό τόσο ο τραγουδοποιός Λουδοβίκος των Ανωγείων που θα βρεθεί στο χώρο όσο και ο φωτογραφικός «Χωροχρόνος» του Παναγιώτη Φτάρα.

17η EXPO WEDDING 2019

Μεγάλη επιτυχία είχε για ακόμη μια χρονιά η Έκθεση γάμου & βάπτισης Expo Wedding στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης".

Η δημοκρατία θα βρεθεί «στο χαντάκι»;

του Φοίβου Τσικλιά

Στη δημοκρατία επιτρέπεται η έκφραση της πολιτικής διαφωνίας με συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαδηλώσεις και τόσες άλλες μορφές κινητοποιήσεων. Ειδικά στην Ελλάδα, τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε δει πολλών ειδών κινητοποιήσεις, άλλοτε ειρηνικές και άλλοτε όχι.

Ελληνικό Κτηματολόγιο - Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται: Συλλογή Δηλώσεων σε τρεις ακόμα περιφερειακές ενότητες

Από το Ελληνικό Κτηματολόγιο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Το Κτηματολόγιο ολοκληρώνεται: Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας σε τρεις ακόμα περιφερειακές ενότητες: Ικαρία, Σάμος και Χίος

«Ο συντονιστικός ρόλος του καθηγητή στην παιδαγωγική διαδικασία»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ο συντονιστικός ρόλος του καθηγητή στην παιδαγωγική διαδικασία»

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας ΕΠΣ Πιερίας Νέων και Παίδων στην ΕΠΣ Ημαθίας, στα Παλατίτσια Ημαθίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Α.Κ καθηγητών Πιερίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με ανακοίνωσή της η αυτοαποκαλούμενη Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών...

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας - Κάλεσμα στους βουλευτές να πουν όχι στην "Συμφωνία των Πρεσπών"!

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εξέδωσε ψήφισμα για τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Ενημέρωση από τον ΕΦΕΤ σχετικά με ανάκληση "μιγμάτων λαχανικών" σε σκόνη και κύβους


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων "κύβοι λαχανικών" και "μίγματα λαχανικών", προέλευσης Αυστρίας...

Κοπή Βασιλόπιτας για τα Στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ευλόγησε, το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Αφίσες στην Κατερίνη για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα της Μακεδονίας.

Αφίσες αναρτήθηκαν στην Κατερίνη με φωτογραφίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και γραμμένο το ερώτημα : ...ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Νέα Έκθεση Τουριστικών Ειδών στην Θεσσαλονίκη

Η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων- Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ με ιστορία 31 χρόνων και μετά την Κρήτη, τη Ρόδο & την Κέρκυρα ταξιδεύει από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του ΟΛΘ στη 2η Προβλήτα στην Αποθήκη 8.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ενημερώνουμε ότι λόγω του σχηματισμού παγετού τις πρωινές ώρες, από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Αποστολή ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 16-1-2019 και ώρα 9:00 π.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για αποστολή αγώνα στην Ημαθία.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών

Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κατερίνης - Πρόσκληση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης, σας προσκαλούν στην συνεστίαση που διοργανώνουν, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13:00 στο κέντρο «ΕΛΙΑ».

ΒΙΝΤΕΟ - Η κοπή πίτας του Αρχέλαου Κατερίνης (Δηλώσεις Σάββα Χιονίδη - Διαμαντόπουλου - Σκούφα)

KOΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Το Δ.Σ.του συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους τρίτεκνους παρευρέθηκαν και στήριξαν την χθεσινή εκδήλωση κοπής πίτας και βράβευσης πρωτοετών φοιτητών του συλλόγου.

Περικλής Αμοιρίδης, η υποψηφιότητα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης ετοιμάζεται να ανακοινώσει σύντομα ο νυν δημοτικός σύμβουλος Περικλής Αμοιρίδης.

Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» για την Μακεδονία

«Μην παραχαράσσετε την ιστορία,
η Μακεδονία είναι μία,
λάμπει από Ελλάδα κι Ορθοδοξία,
η Μακεδονία είναι Ελληνική…»

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

69 - Ο Μάρκος Σάλβιος Όθων καταλαμβάνει την εξουσία στη Ρώμη ανακηρύσσοντας τον εαυτό του αυτοκράτορα, αλλά θα κυβερνήσει μόνο για τρεις μήνες.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΑΝΣΟΦΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 15 Ιανουαρίου 2019