Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

UEFA U19 ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015. ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» από τις 9 Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης στην ΕΚΑΒΗ ήταν εκεί και παρακολουθήσαμε από κοντά όλη την διοργάνωση, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά, και φυσικά και από την θέση του απλού φιλάθλου.

Είναι σπάνιο για την Κατερίνη να αναλαμβάνει τέτοιου μεγέθους διοργανώσεις, είναι πολύ δύσκολο να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στην πόλη μας και αυτό από μόνο του εξηγεί γιατί ήταν τόσο σημαντική η διοργάνωση του U19.

Από τις 6 Ιουλίου έως τον τελικό της Κυριακής, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της πόλης μας αλλά και της Λάρισας και Βέροιας, κάποια στιγμή θα κοσμούν ως βασικοί τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, για αυτό είναι καλό να συγκρατήσουμε τα ονόματα τους.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ

Οι κρεοπώλες του Ν.Πιερίας συγκεντρωθήκαμε σήμερα στις 20/7/2015 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Πιερίας για να καταγγείλουμε την   κοινωνική αναλγησία της Κυβέρνησης που εφαρμόζει ακραίες και ισοπεδωτικές πολιτικές εις βάρος του κλάδου μας και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.
  Είναι αναμφισβήτητο ότι με την επίτευξη συμφωνίας για την έναρξη των διαπραγματεύσεων με σκοπό ένα τρίτο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την  στήριξη της ελληνικής οικονομίας αυτό που αποφεύχθηκε δεν ήταν μια σχεδιασμένη επιστροφή σε εθνικό νόμισμα αλλά η ασύντακτη χρεοκοπία της χώρας. Παρόλα αυτά, τα προαπαιτούμενα μέτρα για την έναρξη της διαδικασίας διαπραγματεύσεων έτσι όπως αυτά έχουν έρθει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι  έντονα υφεσιακά.
 Καταστροφική θα είναι για τους παραδοσιακούς κρεοπώλες η αποδοχή της Κυβέρνησης στην πρόταση των δανειστών για την αύξηση του ΦΠΑ
ΣΤΟ ΒΟΕΙΟ ΚΡΈΑΣ , στα παράγωγα και τα παρασκευάσματα στο 23%.
Η αύξηση αυτή του ΦΠΑ  θα οδηγήσει στο κλείσιμο των παραδοσιακών κρεοπωλείων  που είναι μικρές οικογενειακές επιχ/σεις ανατροφοδοτώντας  έτσι τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
Καλούμε την Κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να σταθούν με υπευθυνότητα δίπλα στους παραδοσιακούς κρεοπώλες και να μην εφαρμοστεί  το 23% ΦΠΑ στο βόειο κρέας.
Είμαστε αποφασισμένοι οι κρεοπώλες πανελλαδικά να αντισταθούμε και να διαμαρτυρηθούμε στην απόφαση αυτή της Κυβέρνησης.
Τα νέα  σκληρά οικονομικά μέτρα που επεφύλαξαν οι δανειστές και η Κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε κλείσιμο επιχ/σεων , απώλεια θέσεων εργασίας και περαιτέρω φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού.

Το παρόν να επιδοθεί
Στους βουλευτές του Νομού
Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης


ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 44ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ



   Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου τροποποιεί και μεταθέτει τις προγραμματισμένες για το Σάββατο 25 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 θεατρικές παραστάσεις που επρόκειτο να παρουσιασθούν στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, από τις δύο σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στο Αρχαίο Θέατρο Δίου.
   Συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για το Σάββατο 25-7-2015 παράσταση «Ιφιγένεια στη χώρα των ταύρων» θα δοθεί στον ίδιο χώρο την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015, ενώ η αντίστοιχη της Τετάρτης 29-7-2015 «Απολογία του Σωκράτη-Με τη δύση του ήλιου» μετατίθεται και θα παρουσιασθεί στο ίδιο θέατρο την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015.
   Επίσης η προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Ιουλίου 2015 συναυλία με τους Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, ματαιώνεται.

   Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια τριών αξιόλογων εκθέσεων στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, με θεματολόγιο τους τόπους και τα τοπία του πολιτισμού της Πιερίας, καθώς και των γραμματοσήμων και κεραμικών του Μαρόκου που είναι η τιμώμενη χώρα του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Στιγμές από τις συναντήσεις με την αποστολή της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Βασίλης Τσακιρίδης δάσκαλος και ο Παναγιώτης Χατζηαλεξίου από την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνώριμοι από παλιά. Ο Βασίλης Τσακιρίδης και ο γνωστός σ’ όλους σκόρερ της Γερμανίας και της ομάδας του Αμβούργου Hamburger SV νυν προπονητής της εθνικής Γερμανίας Κ21 Horst Hrubesch, 1ος σκόρερ της Bundesliga στην περίοδο 1981-82 στο Α ΔΑΚ Κατερίνης.

"29ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ στον Κοκκινοπηλό"


Πρόσκληση Συμμετοχής από τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"


Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η μνήμη του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.
Επ’ ονόματι του εορταζομένου Προφήτη τιμώνται οι Ενοριακοί Ιεροί Ναοί Κίτρους, Ρυακίων, Αρωνά, Καταλωνίων και Άνω Αγιάννη, το Μετόχιον Λιβαδίου της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους και πολλά Παρεκκλήσια-Εξωκκλήσια.
Την Κυριακή 19 Ιουλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό, τη Λιτανεία και την Αρτοκλασία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Καταλωνίων.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θ. Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρωνά.

Η Κατερίνη δικαίωσε τον τίτλο «Ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ευρώπης». Επίσκεψη εκπροσώπων της UEFA & της ΕΠΟ στον Δήμαρχο Κατερίνης


Τον τίτλο που της αποδόθηκε με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της UEFA (UNDER 19), ως «η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ευρώπης» δικαίωσε απόλυτα η Κατερίνη, καθώς, όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια επίσκεψής τους στον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, τόσο από τον Πρόεδρο της Νεολαίας & Επιτροπής Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της UEFA - Jim Boyce, όσο και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ - Γιώργο Γκιρτζίκη: «η διοργάνωση ήταν άρτια οργανωτικά και διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία».
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του τουρνουά στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, μεταξύ των εθνικών ομάδων Ισπανίας και Ρωσίας.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης οι: Matthias Voigt -  Αντιπρόσωπος της UEFA, Lance Kelly - Επικεφαλής των Αγώνων Εθνικών Ομάδων, Pierpascal Larotonda  -  Διευθυντής Εκδηλώσεων της UEFA, Claudio Negroni  - Ανώτατος Διευθυντής Αγώνων, Vicente Munoz  - Αντιπρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Nikolay Pisarev – επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ρωσικής Εθνικής Ομάδας,  Γεώργιος Γκιρτζίκης - Πρόεδρος ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου - Εκτελεστικός Γενικός Γραμματέας ΕΠΟ, Δημήτριος Ελευθεριάδης - Πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας.
Επιπλέον οι: Σοφία Μαυρίδου – Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου - Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης – Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Θεόδωρος Παυλίδης – πρόεδρος ΟΠΠΑΠ, Γεώργιος Γαβρίδης – αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος.

UEFA U19 ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2015. Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ.


Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με το Σέρβο Πρόξενο


Με το Γενικό Πρόξενο της Σερβίας, Sinisa Pavic, συναντήθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ.Γεώργιος, στο Γενικό Προξενείο της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε ο Σέρβος Πρόξενος στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στην τουριστική συνεργασία μέσα από την ανάδειξη του θρησκευτικού και πολιτιστικού τουρισμού καθώς και στην ενδυνάμωση των οικονομικών σχέσεων.

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΚΟΥΜΑ ΕΛΕΝΗ





        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:
1.      Να παραστεί στην κηδεία της Ελένης Γκούμα,  Υποδιευθύντριας Οικονομικού του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
2.      Αντί στεφάνου, να δοθεί το αντίστοιχο ποσό ως δωρεά στο Κοινωφελές Ίδρυμα του Νομού μας « Η Λάμψη της Αγάπης» στη μνήμη της θανούσης. 
3.      Να στείλει επιστολή με την οποία θα εκφράζει τα  συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.

      
  Ο Διοικητής                                                                                                Αστέριος Φαρμάκης                                                                                              
                                                              

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Π.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ UEFA.com



Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, uefa.com, φιλοξενεί σε άρθρο της τις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα του επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής και Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2015.

Αναλυτικά το μεταφρασμένο κείμενο έχει ως εξής:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ 2-0. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.


Ενθουσιασμός, παιδική δημιουργία και γνώση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη ανταπόκριση διανύει ήδη τη δεύτερη εβδομάδα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης, το πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά με τίτλο «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη». Τα παιδιά κατακλύζουν τους χώρους της βιβλιοθήκης γίνονται δημιουργοί, αναπτύσσουν φιλίες, διδάσκονται μέσα από το παιχνίδι και συμμετέχουν ενεργά σε μία γιορτή της γνώσης.
Αναγνώριση για τη βιβλιοθήκη
«Με την προτροπή του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη εντάξαμε στην καθημερινότητα και στις δράσεις που ήδη από το 2008 πραγματοποιούνται στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης, την καλοκαιρινή εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και δημιουργικότητας και διαπιστώνουμε ότι η αγάπη και η αναγνώριση για τη βιβλιοθήκη είναι εξαιρετικά μεγάλη» σημειώνει σε δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης,  Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου επισημαίνοντας παράλληλα: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια την Κατερίνα Πλούμη - Μπουλούμη, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην ένταξη της βιβλιοθήκης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης, σε όλους τους υπαλλήλους, στους εθελοντές και ιδιαίτερα στους Γεωργία Βασιλειάδου Νηπιαγωγό – Εμψυχώτρια, καθώς και στον σύζυγό της Κώστα Τζάγκα – Εκπαιδευτικό».

"Παρόντες οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας στον 4ο Faethon Olympus Marathon - Απόστολος Τσουρέκας"

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά ο FAETHON OLYMPUS MARATHON - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ! Πρόκειται για έναν ορεινό Μαραθώνιο στο Βουνό των Ολύμπιων Θεών που καταφέρνει και προσελκύει το ενδιαφέρον των αθλητών της Ελλάδας και του Εξωτερικού , οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2015, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην Πλατεία του χωριού μας για να απολαύσει από κοντά τη στιγμή του τερματισμού των συμμετεχόντων αθλητών και τη βράβευσή τους. Παρούσα στη διοργάνωση, εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου μας, και η Γεν. Γραμματέας κ. Μέγα Ελένη με τον Χοροδιδάσκαλο κ.Φτεργιώτη Αθανάσιο και μέλη της Χορευτικής μας ομάδας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 206 αθλητές, εκ των οποίων κατάφεραν και τερμάτισαν οι 178, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Σιαμήτρας με χρόνο 5:43.13.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την οργανωτική επιτροπή του 4ου FAETHON OLYMPUS MARATHON - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ για την αξιόλογη διοργάνωση και ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία στο μέλλον. Χάρη σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός συμβάλλουν σημαντικά στην προβολή της γενέτειράς μας εντός και εκτός των ορίων της Ελλάδας.


Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Ήρθε από την Αγία Πετρούπολη με το αυτοκίνητο της και με τα δυο παιδιά της για να δει τον τελικό στην Κατερίνη, αλλά δυστυχώς για αυτήν η Ρωσία δεν σήκωσε το κύπελλο...


Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ. ( ΒΙΝΤΕΟ HD)


Σήμερα γιορτάζει ο Ηλίας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΗΛΙΑΣ (Ηλίας, Λιάς, Ηλιάκος, Λιάκος, Λίτσος, Λιάκουρας, Ηλιάνα, Λιάνα, Ηλιας, Λιας, Ηλιακος, Λιακος, Λιτσος, Λιακουρας, Ηλιανα, Λιανα)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δευτέρα σήμερα 20 Ιουλίου 2015.


Όταν καίγεται ο Όλυμπος, καίγεται ο Πολιτισμός μας!

Σας καλούμε να βοηθήσετε για να καλύψουμε τα κενά της τρέχουσας εβδομάδας. Μην το αμελήσετε. Χαρίστε μια μέρα από το καλοκαίρι σας στο δάσος!
Αγαπητοί συμπολίτες,
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη! Πυροσβεστική και Στρατός βρίσκονται σε επαγρύπνηση και με έκτακτες περιπολίες φρουρούν τον Όλυμπο. Η συμβολή των πολιτών σε αυτό το έργο, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή, είναι άκρως σημαντική και κρίνεται απαραίτητη.
Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Νίκου Λυγερού, από την διάλεξη της 17ης Ιουλίου 2015, στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου, σας καλούμε να προσφέρετε κι εσείς λίγο από τον χρόνο σας για να προστατέψουμε το σημαντικότερο στολίδι του τόπου μας: τον Όλυμπο! Πριν είναι αργά!
«Ας σκεφτούμε για μια στιγμή, ότι όταν καίγεται ο Όλυμπος δεν καίγεται μόνο ένα βουνό, ένα ανώνυμο οικοσύστημα, αλλά το παρελθόν μας, ο πολιτισμός μας, ένα σύμβολο πολύ σημαντικό για τον Ελληνισμό και μια ουσία που δεν γεννιέται αν καταστραφεί. Είναι εύκολο να κάψεις ένα σύμβολο, είναι δύσκολο να το δημιουργήσεις.»
Νίκος Λυγερός, Πλάκα Λιτοχώρου 2015
Σας καλούμε να βοηθήσετε για να καλύψουμε τα κενά της τρέχουσας εβδομάδας. Μην το αμελήσετε. Χαρίστε μια μέρα από το καλοκαίρι σας στο δάσος!

Παραλήρημα ενός Ελληνόφρωνα. Του Αργύρη Ολοκτσίδη.


Σκουπίδια ριγμένα στους δρόμους, στη φύση
Σκουπίδια σωρευμένα στις ψυχές
Ρουσφέτια, μίζες, ρεμούλες, λαμόγια
Αναξιοκρατία, υδροκεφαλισμός
Ετσιγουσταρισμός, θασουδειξισμός
Τσαμπουκογενναιότητα, ερωτογκομενιλίκι
Σεξοταπείνωση - «θα σε γαμήσω!»
Εργασία – δουλεία – δουλειά
Πόνος – πονηρός, μόχθος – μοχθηρός….

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ 2-0 ΓΙΑ ΤΟ UEFA UNDER19 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΥΡΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ.