Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Αρχέλαος Κατερίνης (Χάντμπολ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. (ΦΩΤΟ)

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τα τμήματα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα σε κεντρική καφετερία του κέντρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 29/01/19 | International Hellenic Association (IHA)

Όλοι την Κυριακή 20/01/19 στο Σύνταγμα.

Το International Hellenic Association, στην υπηρεσία των συμφερόντων του Ελληνισμού για ολόκληρες δεκαετίες (μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Η. Πολιτειών), καλεί τα μέλη του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και κάθε Έλληνα πατριώτη...

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΙΑ" (19-1-2019)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΟΛΥΜΠΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΜΟΥΡΗ

Φιλοτελική Ένωση Πιερίας - Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Ανέστης Δ. Μανώλας : Οι πρώτες υποψηφιότητες

Ξεκινήσαμε… Θέλουμε να αγωνισθούμε για τα καλύτερα, με τους καλύτερους… Μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τόπο μας…

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκε με αυξημένη πλειοψηφία η πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσε η περιφερειακή παράταξη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Αλληλεγγύη» για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Ενημερώνουμε ότι λόγω του σχηματισμού παγετού τις πρωινές ώρες, από τις ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες, η πρόσβαση στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου καθίσταται δυσχερής και επισφαλής για τους μαθητές.

Εντυπώσεις των επισκεπτών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου 2018

Σήμερα, ελάχιστα πράγματα θυμίζουν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού πώς πριν λίγες μέρες στο χώρο αυτό, χιλιάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έζησαν τις ημέρες των Χριστουγέννων και διασκέδασαν μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον.
 

Δυναμική παρέμβαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Πιερίας!

Δυναμική παρέμβαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Πιερίας είχαμε σήμερα το πρωί στην εκδήλωση δωρεάς βιβλίων που γινόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Πιερίας.

Εδεσσαϊκός BC – ΑΟΚ Αιγινιακός 50-80


Ο Αιγινιακός επικράτησε με 50-80 του Εδεσσαϊκού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Έδεσσας, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Εθνικός Κοζάνης – Ορφέας Κατερίνης 39-16

Ο Ορφέας Κατερίνης ηττήθηκε με 39-16 από τον Εθνικό Κοζάνης, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών.

Ενημερωτική συνάντηση του βουλευτή Σ. Καστόρη με αγρότες στη Ρητίνη

Στη Ρητίνη ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καστόρης - Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή, για να παραμείνουν ζωντανά τα χωριά μας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Κορινό

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο από το ύψος του Κορινού έως την Παραλία Κορινού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί...

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε και βραβεύτηκε στον ετήσιο χορό του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης Παναγία Σουμελά

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε, μετά από πρόσκληση, στον ετήσιο χορό του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά».

Τελετή των αποκαλυπτήριων της προτομής, του Στρατηγού της Εθνεγερσίας του ’21, Διαμαντή Νικολάου Ολύμπιου στο Ρυάκια Πιερίας.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στα Ρυάκια, η τελετή των αποκαλυπτήριων της προτομής, του Στρατηγού της Εθνεγερσίας του ’21, Διαμαντή Νικολάου Ολύμπιου, με καταγωγή από τα Ρυάκια-Ράδιανη Πιερίας. Πρωτεργάτης της Επανάστασης στην Πιερία και με καταλυτική δράση σε πολλές μάχες στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μία ιδιαίτερη δράση έλαβε χώρα από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2019 από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, στο Πάρκο των Χρωμάτων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ & ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ στην καθιερωμένη ετήσια σύσκεψη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και των πολιτιστικών συλλόγων

H καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης, με το Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου & ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης.

Εκδήλωση ευχαριστηρίων από την ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ και ευχές για καλή χρονιά!

Το Δ. Σ. του Συνδέσμου Συμπαραστάσεως της Οικογένειας Η ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους για την ενεργό συμμετοχή τους...

Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου των απολύσεων και της ανακύκλωσης της ανεργίας! Συνεχίζουμε τον αγώνα!

Το Προσοντολόγιο – το νέο υποτιθέμενο σύστημα διορισμών - αποτελεί τη μεγαλύτερη ανατροπή των εργασιακών και επαγγελματικών δικαιωμάτων στο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης, καθώς πρόθεσή του είναι η αποσύνδεση πτυχίου και επαγγελματικών δικαιωμάτων από την εργασία.

Επιστροφή στα σχολεία!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1301 - Πεθαίνει ο βασιλιάς Ανδρέας Γ΄ της Ουγγαρίας, τερματίζοντας τη δυναστεία των Αρπάντ στην Ουγγαρία.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΝΙΝΑ
➤ ΑΓΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 14 Ιανουαρίου 2019