Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ!


Τα νέα αποκτήματα του Πιερικού με τους Αλέξανδρο Καλτσίδη (Αντιπρόεδρος) Γιάννης Αδαμόπουλος (Έφορος)
και τον πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Αθανασιάδη.


Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών στον Πιερικό, και όπως ήδη σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι με αντίστοιχο ρεπορτάζ που επιβεβαιώνεται αμέσως τώρα, η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές Νίκο Ιορδανίδη και Χρήστο Καράμπελα.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις "Πολυτονικής Ορχήστρας" Δημοτικού Ωδείου

Ανακαλείται τυροκαυτερή από τον ΕΦΕΤ (ΦΩΤΟ)



Τυροκαυτερή ανακαλεί ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τετάρτη 12-8-2015 στο Αλεξάνδρειο Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ» ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ




   Μία από τις πιο αξιόλογες χορωδίες πέρα των ορίων της Πιερίας, η Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», δηλώνοντας παρών στα μουσικά δρώμενα, τιμά την επετειακή  χρονιά της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από τη γέννηση του δημιουργού της λαϊκής μουσικής, του Βασίλη Τσιτσάνη.
   Διοργανώνει την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ στο Αλεξάνδρειο (κόμβος Λιτοχώρου) μεγάλη συναυλία με έργα του σημαντικού Έλληνα δημιουργού.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ



Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ κάνει γνωστό πως αύριο Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:00, στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση – συγκέντρωση της νέας μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015/2016, όπου θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας μας. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για όλο το φίλαθλο κοινό της Πιερίας.


Γραφείου Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ



     


   Στο Κάστρο του Πλαταμώνα η επόμενη εκδήλωση του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Συναυλία με τον Κωστή Μαραβέγια την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ στο Κάστρο που δεσπόζει νοτιοανατολικά του Ολύμπου και είναι χτισμένο στη θέση του αρχαίου Ηρακλείου ή Ηράκλειας.
   Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πάρτι, από εκείνα που ξέρει να στήνει με την κάθε ευκαιρία... και με επιτυχία.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου



Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2015, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Παρουσίασε τεχνικό διευθυντή και 4 προπονητές στην Ακαδημία του



Τα νέα μέλη και τη σύνθεση των ανθρώπων που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου του παρουσίασε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου σε συνεργασία με τον Ατρόμητο Αθηνών, παρουσία του υπευθύνου τμήματος scοuting της ΠΑΕ των Αθηνών, Τόλη Αποστόλου.
Ο Σύλλογος της Πιερίας συνεργάζεται εδώ και ένα χρόνο σε όλα τα επίπεδα με την μεγάλη Αθηναϊκή ΠΑΕ και στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ισχυρού τεχνικού επιτελείου, με τεχνικό διευθυντή και οργανωτή όλου του προγράμματος που έχει να κάνει με την Ακαδημία, τον Μπάμπη Πεΐδη.

Δημήτρης Καζάκης: Διαλύουν και ξεπουλάνε κομμάτι-κομμάτι την άμυνα της χώρας.



Από τις 31/7 ανεστάλη επ' αόριστο η λειτουργία της 126 Σμηναρχίας Μάχης της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία έδρευε στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συγκεκριμένη Σμηναρχία, με ζωή 64 χρόνων, είχε υπό τον επιχειρησιακό της έλεγχο το ΝΑ Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ήταν η σμηναρχία του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, που το 2006 έπεσε πάνω από την Κάρπαθο μετά από αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη. Ήταν η σμηναρχία που επιχειρησιακά κάλυπτε τα Ίμια. Ήταν η μόνη σμηναρχία από την έδρα της οποίας θα μπορούσε επιχειρησιακά να υπάρξει συνδρομή στην Κύπρο. Όπως κι επιχειρήθηκε με άδοξο τέλος, την εποχή του Αττίλα.

Βεβαίως, όταν αναστέλλεται η λειτουργία μιας μονάδας πρώτης γραμμής για την άμυνα της χώρας, το πρώτο πράγμα που οφείλει να αναρωτηθεί κανείς είναι ποιος καλύπτει επιχειρησιακά το κενό που αφήνει. Και το κενό είναι τεράστιο. Ολόκληρο το ΝΑ Αιγαίο. Σχεδόν 2 εβδομάδες μετά την επίσημη τελετή αναστολής της λειτουργίας, καμιά τέτοια μέριμνα δεν έχει υπάρξει. Με άλλα λόγια το ΝΑ Αγαίο παραμένει χωρίς αεροπορική άμυνα.

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου. ΣΤΑ ΛΕΙΒΗΘΡΑ Ο «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ



  
 Με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παρολύμπιας περιοχής, το θέατρο «Πήγασος» παρουσίασε την τραγωδία του Αισχύλου «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ», μια αξιόλογη παράσταση στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Πρόσληψη καθαριστριών από την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης



Η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης

Ανακοινώνει
1. την πρόθεσή της (εφόσον συνεχιστεί το ισχύον καθεστώς καθαριότητας των σχολείων) να προσλάβει για το νέο σχολικό έτος 2015-2016 έξι καθαρίστριες για τις ανάγκες των τριών νέων δημοτικών σχολείων (17ου, 18ου & 19ου) με σύμβαση μίσθωσης έργου.
(Όλο το κείμενο της προκύρηξης σε μορφή PDF εδώ)
2. την πρόθεσή της (εφόσον συνεχιστεί το ισχύον καθεστώς καθαριότητας των σχολείων) να προσλάβει για το νέο σχολικό έτος 2015-2016 μία καθαρίστρια για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου Παραλίας με σύμβαση μίσθωσης έργου.
(Όλο το κείμενο της προκύρηξης σε μορφή PDF εδώ)
3. την πρόθεσή της (εφόσον συνεχιστεί το ισχύον καθεστώς καθαριότητας των σχολείων) να προσλάβει για το νέο σχολικό έτος 2015-2016 μία καθαρίστρια για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου Εξοχής με σύμβαση μίσθωσης έργου.
(Όλο το κείμενο της προκύρηξης σε μορφή PDF εδώ)

"Καινούργιο" το υπαίθριο θέατρο Παλαιού Κεραμιδίου



Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης του υπαίθριου θεάτρου στο Π. Κεραμίδι, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης την περασμένη εβδομάδα.
Η αλλαγή στο χώρο είναι εντυπωσιακή μετά τις παρεμβάσεις των συνεργείων, αφού αποκαταστάθηκαν οι φθορές που είχε υποστεί ο χώρος λόγω του καιρού με νέα υλικά, ελαιοχρωματισμούς, συντήρηση των βοηθητικών χώρων και ενίσχυση της πλατείας του θεάτρου με σίδερα και τσιμέντα.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης, ενημερώνει πως μετά και τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο, το θέατρο θα είναι έτοιμο τις επόμενες ημέρες για να φιλοξενήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των τοπικών συλλόγων.