Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Το καλύτερο γκολ και τα πιο αστεία που έχουν μπει σε τελικό Champions Leauge... Κυπελλούχος η Ρεάλ Μαδρίτης.



Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η νικήτρια του φετινού Champions Leauge επικρατώντας με 3-1 της μεγάλης Λίβερπουλ.
Ο τελικός σημαδεύτηκε από πολλά παράδοξα γεγονότα...

Σε 3 μέρες λήγει η προθεσμία εγγραφής στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Τρεις (3) εργάσιμες μέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης αιτήσεων για τη διαδικασία επιλογής στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης. Η προθεσμία εκπνέει την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για την επανάσταση του Ίλιντεν

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλοι σχεδόν οι κομιτατζήδες οπλαρχηγοί της Καστοριάς σπούδασαν σε βουλγάρικα σχολεία και πολλοί εργαζόταν ως βουλγαροδιδάσκαλοι.

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος της κομματικής μας οργάνωσης...

Το πείσμα - Δημοσθένης Τσάμης - Σπύρος Κανταρτζής (BINTEO)

Ερμηνεία - Δημοσθένης Τσάμης 
Στίχοι μουσική - Σπύρος Κανταρτζής
Μπουζούκι - Βασίλης Σδούκος
Κιθάρα - Βαγγέλης Κονταράτος
Ενορχήστρωση προγραμματισμός πλήκτρα - Ιωσήφ Χυδήρογλου
Dotwavstudio

Φωτορεπορτάζ από την εντυπωσιακή έκθεση ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ. Σταθμού Κατερίνης. (Αφιέρωμα στον EL GRECO)

Μια καταπληκτική έκθεση ζωγραφικής στην Αστική Σχολή Κατερίνης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ. Σταθμού Κατερίνης με αφιέρωμα στον μεγάλο "EL GRECO" - Δομήνικος Θεοτοκόπουλος.

Μακεδονία - Μόνο ο Ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να αποφασίσει για το όνομα!


Φωτογραφική έκθεση με τίτλο "Όταν οι παραδόσεις αντέχουν στο χρόνο και σμίγουν... τότε γίνονται θαύματα"

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Θρακικός Γανόχωρας , η Ένωση Ποντίων Πιερίας το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας παρουσίασαν σήμερα, Σάββατο 26 Μαίου και ώρα 11:00 στην Πλατεία Ελευθερίας, φωτογραφική έκθεση...

Την Κυριακή 27 Μάη ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή στην Κατερίνη

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ.

Νεκρή πάπια στην πλατεία Δημοκρατίας...

Τα έχουμε γράψει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" πολλές φορές. Δεν είναι δυνατόν να έχεις τις πάπιες ελεύθερες και απροστάτευτες στην πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη).


Θεατρικό Αναλόγιο: «ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ» - ΒΙΝΤΕΟ από την Παρουσίαση του Θεατρικού Αναλόγιου «ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ» 2ο ΓΕΛ Κατερίνης

Δεν είναι λίγες οι φορές, που διαβάζουμε ένα βιβλίο και μετά από λίγο καιρό «βγαίνει» και σε ταινία, μπαίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στη ζωή περισσότερων ανθρώπων.

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε κατάστημα στην Πιερία

Συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης 30χρονος ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος του καταστήματος και βοήθησε στη διάπραξη της ληστείας παριστάνοντας το θύμα.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης - Ελάτε να γνωρίσετε τα υπέροχα αθλήματά μας !!!


30 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Την Τετάρτη 30 Μάη κανείς στη δουλειά! Απεργούμε και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, στις 10:30 π.μ.

Οι διοργανωτές των Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία προετοιμάζουν συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας την 6η Ιουνίου

Με αφορμή τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος των Σκοπίων, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Κ. ΧΑΡΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης αποκηρύσσει το κάπνισμα με τη βοήθεια και των ειδικών Δημόσιας Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, επισκέφτηκαν το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, οι Κατερίνα Κελεπούρη & η Αλεξάνδρα Παππά, επόπτριες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Πιερίας...

17o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ

Την Παρασκευή 25 ΜΑΪΟΥ 2018 στις 15.10 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.

87η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

17 - Ο Γερμανικός επιστρέφει θριαμβευτικά στη Ρώμη ως ήρωας, έπειτα από τη νίκη του εναντίον των Χερούσκων, των Χάττων και άλλων γερμανικών φύλων δυτικά του Έλβα.

Γιορτάζουν σήμερα

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 26 Μαΐου 2018